Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Ndandani Kasalahan Windows Registry Gampang

Carane Ndandani Kasalahan Windows Registry Gampang

Kanggo ndandani kasalahan pendaptaran Windows, pisanan sampeyan kudu ngerti fungsi pendaptaran, kang jantung sistem komputer. Iku ngemu informasi gegayutan sistem windows operasi lan program liyane diinstal, kayata setelan pengguna, setelan piranti lunak, pembalap hardware, setelan sistem operasi, lan sapiturute Dadi, masalah pendaptaran bisa nimbulaké sawetara kasalahan ing PC, kayata alon wiwitan-up, biru layar, pesen kesalahan, pembekuan komputer utawa malah kacilakan. Banjur carane ndandani kasalahan pendaptaran yen ana ing komputer?

Yen sampeyan ora duwe kapercayan 100% bab apa sing dilakoni, ngene luwih ora ndandani masalah pendaptaran kanthi manual, utawa komputer bakal dadi resiko ing kang dipatèni yen mengkono salah. Cara paling apik lan aman kanggo nggunakake program repair pendaptaran sing otomatis bisa ndandani kasalahan pendaptaran Windows XP, Windows 7 utawa Vista. Wondershare 1-Click PC Care bisa dadi pilihan Panjenengan. Ing bab mung sing perlu dilakoni iku mung siji klik lan liyane iku kanggo 1-Click PC Care.

Download Win Version

Sawise nginstall lan ngetokake iku, pendaptaran fixer kesalahan bakal kanthi otomatis:

  • Gawe serep pendaptaran
  • Cepet pendaptaran, lan ngenali kasalahan
  • Ndandani masalah aman & mlaku
  • Mulihake fungsionalitas wutuh PC lan mbenakake kinerja

Sampeyan mung perlu kanggo klik "ndandani SAIKI" tombol kanggo saingan ing kasalahan pendaptaran mbenakake.

fix registry errors

Kejabi, 1-Click PC Care uga kir lan ndandani sistem kinerja, setelan hardware lan jaringan, kir lan koreksi masalah kang bisa ancaman Panjenengan keamanan komputer, saiki bakal mindai lan cleans up file ajur ing komputer kanggo nyedhiyani papan kanggo mbukak aplikasi liyane sing luwih apik lan luwih cepet, cleans trabasan bener kanggo nggawe nggunakake grafik komputer luwih trep, lan liyane.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top