Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Beda Cara kanggo Ndandani Missing DLL File

Beda Cara kanggo Ndandani Missing DLL File

Akeh kedhaftar komputer kesandung marang pesen iki kaya 'file DLL Missing'. Sampeyan bisa instal Windows supaya pesen melototke munggah maneh, nanging katahan teka munggah saben wektu nalika sampeyan miwiti maneh komputer. Banjur carane ndandani ilang file DLL ?

Kasalahan durasi sing kasalahan Windows paling commin sing bakal ditemoni. Kasalahan durasi ing komputer bisa teka ing akeh macem-macem formulir. Macem-macem kasalahan durasi gumantung nimbulaké beda.

Ilang DLL File Pesen kesalahan Sampeyan Muga Meet

1. "Berkas DLL ilang."
2. "DLL file not found."
3. "Aplikasi iki gagal kanggo miwiti, lan komponen penting DLL ilang. Reinstalling aplikasi bisa ndandani kesalahan."

Nimbulaké Missing DLL File

Apa kasalahan DLL ilang supaya umum? "Kasalahan DLL ilang utawa ora ketemu" Nalika sampeyan bisa guess, paling umum kedaden amarga ilang file DLL. Uga, ana akeh alasan kanggo kesalahan DLL, nanging alasan utama kanggo ilang file DLL minangka ing ngisor iki.

Salah Mbusak file DLL

Iki bisa kelakon nalika program wis dihapus / diinstal utawa sing wis nyoba kanggo ngresiki munggah spasi ing hard disk.

Nibani berkas DLL

A bubar instalasi aplikasi kadhangkala overwrites file DLL ana karo file DLL kompatibel utawa bener.

Infèksi Malware

A program angkoro wis dibusak utawa rusak file DLL.

DLL berkas wis rusak utawa tabrakan

A instalasi ala saka program rusak siji utawa luwih file nyebabake kasalahan DLL.

Hardware malfunction

Hardware nglakoni kaluputan sing nggawé kayata ala hard disk drive rusak data ing drive, cuased kesalahan file DLL.

Entri DLL rusak ing pendaptaran Windows

Beda Cara kanggo Ndandani Missing DLL File

Kanggo file DLL ilang ilang utawa rusak dening virus, langkah kapisan kanggo mbusak virus karo alat antivirus reputed .Kanggo file DLL ilang ilang amarga mbusak. Sabanjure, yen file DLL ilang file non-Windows, download salinan anyar saka direktori online DLL dipercaya. Nanging kawontenan punika website aman lan asli. Yen sampeyan ngerti kang file DLL wis dibusak, sampeyan bisa mulihake ilang file DLL dening ngundhuh. Sampeyan bisa tansah reinstall program kanggo ngganti wae file program ilang utawa rusak karo versi asli. Kadhangkala, nalika sampeyan instal program, sawetara file DLL sambungan dibutuhaké déning program ing komputer uga njaluk dibusak. Supaya Iku luwih apik sing bisa mbukak mindai pendaptaran kanggo mesthekake yen kesalahan DLL ora disebabake amarga entri DLL salah ing pendaptaran.

Kanggo file DLL ilang amarga entri rusak pendaptaran, cara paling efektif nggunakake regisrty resik kanggo mindhai entri rusak pendaptaran lan ndandani kesalahan. Yen ana sawetara utawa kasalahan pendaptaran enve akeh, iku hard kanggo sampeyan kanggo ndandani kesalahan pendaptaran dening Komal. Sampeyan bisa nguripake kanggo alat profesional kanggo ndandani masalah. 1-Click PC Care Alat nengen kanggo sampeyan kanggo mindhai pendaptaran lan ndandani kasalahan iki.

Download Win Version

Miwiti 1-Click PC Care, lunak kanthi otomatis bakal mindai komputer kalebu kasalahan pendaptaran, ndeteksi kabeh masalah ana ing PC. A laporan Rolling rinci bakal nampilake supaya ngerti saben rinci utawa waht lunak wis dilakoni. Apa sing perlu dilakoni iku mung siji klik ing 'ndandani SAIKI' tombol. Banjur kasalahan regisry ing komputer bisa diatasi rampung lan aman.

 

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top