Kabeh TOPICS

+

Ndandani Masalah GPS ing iPhone

Ing donya dina, kita kabeh gumantung marang Gadgets kita ing salah siji cara utawa liyane. Ora ana siji mung mundut Piece larang gadgetry kanggo nggawe sawetara telpon utawa nampa sawetara teks maneh. Piranti kaya iPhone sing saiki digunakake ing macem-macem capacitates. Kayata, nggunakake iPhone minangka tracker fitness pribadi, peta kanggo nggawa metu menyang panggonan lan akeh functionalities kuwi. GPS minangka bagéyan penting saka saben smartphone saiki. Lapuran saka gagal, nglakoni kaluputan sing nggawé utawa kompatibel GPS ing munggah dening mayoritas pangguna iPhone. Artikel iki njupuk dipikir nyedhaki ing masalah iki lan usaha ing nyaranke solusi kanggo wong-wong mau.  

1. GPS ora panggonan kanthi

Iki bisa amarga akèh alasan werna-werna. GPS gumantung marang panyambungan jaringan ing sawetara kasus, supaya yen panyambungan elek, kemungkinan sing GPS uga bakal nindakake lingkungan. Menapa malih, GPS gumantung marang satelit kanggo transmisi lan reception saka data lokasi; sawetara lokasi kathah duwe reception satelit luwih apik tinimbang liyane. Nanging, kadhangkala, mung alesan kanggo iPhone ngetokne layanan GPS gagal wis duwe utang kanggo kasunyatan sing GPS ing piranti wis bener bejat.

Solusi:

  • Reception jaringan 1.Check kanggo ndeleng yen kekuatan sinyal banget wis nyebabake GPS iPhone kang kanggo nuduhake lokasi salah.
  • 2.Change posisi lan weruh yen sing mbenakake ranging lokasi.
  • 3.Go kanggo nyimpen Apple lan njaluk piranti dicenthang kanggo ndeleng yen GPS ora ing kasunyatan bejat. 

 

2. Ora ana GPS Sinyal

Ana sinyal GPS bisa kasil langsung saka ngarsane ing wilayah karo reception satelit miskin. Iku uga bisa nggawa metu kasunyatan sing wis iPhone karo GPS gagal.

Solusi:

  • 1.Change lokasi kanggo ndeleng yen sinyal bakal nguwatké sethitik.
  • 2.Visit lan nyimpen apple yen owah-owahan ing lokasi ora nambah kahanan sinyal malah sawise sawetara usaha.

3. GPS menehi salah Lokasi

Kanggo kesasar manungsa. Mulane, iku déning manungsa banget bisa sing layanan lokasi wis accidently dipatèni ing iPhone nyebabake kanggo menehi informasi lokasi salah. Uga, mriksa yen GPS nggunakake functionalities kaya mlaku app sing mlaku biasane kanggo njaluk idea bab fungsi saka GPS dhewe.

Solusi:

  • 1.Go kanggo setelan lan ngaktifake layanan lokasi.
  • 2.If GPS nggunakake app utawa pandhu arah GPS uga ora nduwe fungsi mlaku, menyang toko Apple bebarengan karo iPhone kanggo njaluk prakara diurutake metu.

4. GPS ora panggonan ing kabeh

Iki pratondo kuwat saka kasunyatan sing salah siji GPS ing iPhone wis rampung bejat utawa sampeyan wis tak layanan lokasi dipatèni. Mantan nalika liyane badhan nyebabake, mengko bisa tetep gampang.

Solusi:

  • 1.Go Setelan lan nguripake layanan lokasi ing.
  • 2.If sing ora ngatasi masalah ngalih mati piranti banjur nguripake maneh ing kanggo ndeleng yen GPS locates saiki.
  • 3.If isih ora bisa, sampeyan mbokmenawa duwe GPS gagal ing iPhone kanggo Ngurutake metu kang, sampeyan bakal kudu ngunjungi nyimpen Apple cedhak.

5. ora bisa Gunakake GPS Navigasi

Pandhu arah GPS perlu panyambungan internet kanggo dienggo mlaku. Mulane, yen wis ora bisa digunakake kaya ngirim, bab kapisan sing ngirim mriksa sambungan internet. Ngalih menyang data seluler kanggo ndeleng yen sing mbenakake fungsi GPS. Yen panyambungan internet ora koyone dadi masalah Nanging, iPhone kudu dicenthang kanggo GPS inbuilt gagal. 

Solusi:

  • Panyambungan internet 1.Check. Yen sampeyan lagi ing sambungan Wi-Fi, ngalih menyang data seluler lan kosok balene.
  • 2.Go kanggo nyimpen Apple lan njaluk piranti dicenthang kanggo ndeleng yen piranti GPS wis bejat. 

6. GPS Aplikasi mlaku ora bisa digunakake

Iki luwih saka Jeksa Agung bisa ngetokake umum antarane mayoritas penggunane iPhone 6 / 6s. Ing sawetara kasus Nanging, app koyone nggoleki apa karo diganti Unit pangukuran Nanging, supaya tetep mripat metu sing. Yen Nanging, satuan ukur ora masalah, saka sampeyan bakal akeh perlu kanggo ndeleng apa wis nyebabake app ora bisa mlaku.

Solusi:

  • 1.Turn mati iPhone lan banjur nguripake maneh ing maneh. Mbukak app saiki lan weruh yen iku tumindak minangka ngirim.
  • 2.If masalah iki isih ana, instal app njabut data sawijining rampung saka iPhone lan banjur instal maneh.
  • 3.If iki ora ndandani masalah, iku wektu kanggo ngunjungi nyimpen Apple cedhak.

7. Issues karo Bluetooth GPS Parts

Kanthi iOS 9.0 nganyari, sawetara pihak katelu Bluetooth GPS aksesoris wis netepi bisa karo piranti Apple kaya iPhone lan iPads. Alesan konco iki prasaja; iOS 9.0 wis salah lunak sing hinders saka apa iku karo aksesoris Bluetooth GPS.

Solusi:

  • 1.Apple wis durung nerbitaké nganyari karo fix kanggo masalah supaya banjur, kabeh sampeyan bisa nindakake iku ngenteni. Sawetara karya watara dening perusahaan ngangap wis nyiptaaké nanging padha duwe sethitik utawa ora effectivity ing kabeh.
Top