Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Golek Lost iPhone Kontak

Carane kanggo Golek Lost iPhone Kontak

Kang paling ngganggu ilang iPhone iku kabeh kontak musna. Tanpa kontak, sampeyan ora bisa ngandhani kanca-kanca lan kulawargané sing wis ilang telpon, lan sampeyan bakal tau ngerti sing bakal njaluk telpon lan apa wong bakal apa karo. Pitakonan kulawarga kanggo dhuwit, utawa nelpon gangguan kanggo kanca-kanca? Salah siji saka wong-wong mau ala tenan. Mulane, ing bab pisanan sampeyan kudu nindakake sawise iPhone ilang dicolong utawa kanggo njaluk bali kontak.

Carane golek kontak iPhone ilang

Ing kasunyatan, nalika sampeyan nyelarasake iPhone karo iTunes, iku ngasilake file serep kanggo piranti, lan iku jenis SQLitedb berkas. Umumé, sampeyan ora bisa ngakses utawa maca langsung, nanging karo alat data extractor tengen, sampeyan bisa extract isi saka iku, kaya kontak.

Saiki, supaya golek kontak iPhone ilang, nemokake extractor kontak iPhone ilang page. Yen isih ora duwe pilihan, punika sandi rujukan: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows), lan program efektif sing ngijini sampeyan kanggo mbalekake kabeh isi sing iPhone kaya kontak, SMS, foto, video, Sajarah, lan sapiturute, ora prakara kanggo iPhone 5 / 4S / 4 / 3GS, utawa piranti liyane Apple nelpon.

Download versi nyoba gratis program ing ngisor iki saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Sampeyan uga bisa nggunakake loro program langsung cepet iPhone kanggo nggoleki data dibusak, nalika piranti isih kene.

Sabanjure, ayo kang mriksa cara kanggo golek data iPhone ilang saka serep karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac) ing langkah-langkah.

Langkah 1. Cepet rekaman iPhone ilang ing Mac

Launching program ing Mac, milih Waras saka iTunes mode Serep Gambar lan kabeh serep iTunes ing komputer bakal katampil. Pilih siji kanggo iPhone lan klik Start Scan kanggo miwiti menyuling file serep.

find lost iphone contacts 


Langkah 2. waras ilang kontak iPhone

Sawise pindai, pindhah menyang "Kontak" Kategori ing sidebar saka program. Sampeyan bisa pratinjau kabeh isi rincian kontak sadurunge Recovery. Obah mati apa sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen kabeh ing Mac. Banjur sampeyan bisa ngatur ing komputer, utawa ngimpor kontak mau menyang iPhone karo Wondershare TunesGo .

find contacts on lost iphone 4

Cara migunani kanggo nglindhungi data iPhone

  1. Ngaktifake fitur AutoLock sandhi;
  2. Mateni chip SIM iPhone kang sanalika bisa;
  3. Instal app ranging iPhone kaya Golek iPhone;
  4. Ngganti tembung sandi iTunes.

Wigati: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) lan Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) uga ngijini sampeyan kanggo langsung cepet lan waras data saka iPhone 5 / 4S / 4 / 3GS, nalika sampeyan ora duwe serep iTunes.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top