Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iOS > Carane Waras Lost Data sawise Upgrade kanggo iOS 6

Carane Waras Lost Data sawise upgrade kanggo iOS 6

Bisa nemokake ilang file sawise upgrade kanggo iOS 6?

Akeh kedhaftar iPhone sing edan bab release saka iOS paling anyar 6, kang ndadekke akeh fitur sange anyar kanggo iDevices sing. Padha nganyari sing iPhone 4S utawa iPhone 4 iOS 6 minangka cepet lagi bisa. Nanging masalah wonten, akèh kedhaftar ilang data sing terkenal lan wigati sawisé iOS 6 nganyarke. Iki wis Jeksa Agung bisa ngetokake serius banjur wiwit, lan akeh kedhaftar takon kita kanggo bantuan. Iku bisa kanggo nompo data ilang? Wiwit iTunes tansah nggawe serep file saka iPhone iPad utawa piranti ing komputer, sampeyan isih duwe kasempatan kanggo nggoleki wong.

Apa bisa aku?

Artikel iki yakuwi kanggo mbantu waras data saka iTunes serep sawise upgrade kanggo iOS 6, karo alat Recovery data iPhone.

Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery for Mac) lan Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows) program migunani sing bisa waras data ilang dening menyuling iTunes file serep. Lagi digunakake digunakake ing Recovery data kanggo iPod, iPhone lan seri iPad. Iku mesthi migunani kanggo sampeyan mulihake dhata kang ilang amarga iOS 6 upgrade.

Download versi nyoba gratis program ing ngisor iki, lan nginstal ing komputer.

Download win version Download mac version

2 gampang langkah kanggo njaluk file ilang bali

Langkah 1. Scan iTunes file serep

Ayo kang nyoba versi Windows program kene. Sambungake iDevice menyang komputer lan mbukak program, sampeyan bakal weruh sing antarmuka ing ngisor iki. Pilih serep piranti lan klik "Mulai Scan".

recover iphone data from backup ios6

Langkah 2. Waras file ilang sawise upgrade kanggo iOS 6

Nalika scan iku liwat, file ing serep iTunes bakal nuduhake ing kategori kayata Pesen, Kontak, Videos, Photos lan liyane. Sampeyan bisa pratinjau mau ing antarmuka rinci. Pilih file sing arep waras lan klik Pulihake. Banjur nyimpen ing komputer.

ios6 data recover

Sampeyan uga bisa nonton tutorial video ing ngisor iki.



Kudu-ngerti tips for sampeyan:

1. Nalika nggunakake alat iki, mangga ora nyelarasake piranti karo iTunes. Amarga iTunes nggawe file serep saben wektu sampeyan nyelarasake piranti karo iku, kang bakal nutupi file serep lawas. Iki tegese, ketjobo mbalek ends guna.

2. Nalika kita kasebut ing ndhuwur, alat iki ora mung migunani yen sampeyan ilang data sawise upgrade kanggo iOS 6, nanging uga migunani ing paling kahanan sing ilang file ing iDevice.

Download win version Download mac version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top