Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Apa lan Carane Ndandani kesalahan Faultrep.dll

Apa lan Carane Ndandani kesalahan Faultrep.dll

Berkas Faultrep.dll digunakake dening "fitur nglaporake kesalahan" Windows. Minangka jeneng tabet, iku wis ajeg digunakake kanggo laporan macem-macem kasalahan sing kedadean karo piranti lunak utawa piranti. Nanging asring ing dhasaring akeh kasalahan dhewe, lan sampeyan kudu ndandani kasalahan disebabake faultrep.dll sanalika sampeyan nemokake iku. Yèn berkas faultrep.dll wis rusak, rusak utawa unusable, wae bentet ing sistem operasi bakal tetep unreported.

Sing paling umum Faultrep.dll pesen kesalahan:

1. "Berkas faultrep.dll wis ilang."

2. "Faultrep.dll Ora Found"

3. "Boten saged neuké [PATH] faultrep.dll"

4. "aplikasi iki gagal kanggo miwiti amarga faultrep.dll iki ora ditemokaké. Re-nginstall aplikasi bisa ndandani masalah iki."

5. "ora bisa miwiti [APLIKASI] A komponèn dibutuhake ilang:... Faultrep.dll Mangga nginstal [APLIKASI] maneh"

Carane ndandani salah Faultrep.dll?

Ndandani kesalahan kanggo ngidini komputer kanggo mbukak akeh permukaané lan liyane stably. Langkah kapisan kanggo nginstal maneh program sing nuduhake masalah, reinstalling program otomatis bisa ngganti wae masalah utawa masalah sing file faultrep.dll bisa wis.

Sampeyan ngirim uga katon kanthi manual ngganti file faultrep.dll ing PC karo siji anyar, kang bakal mesthekake yen PC wis ora ana masalah karo berkas. Nanging iku ora apike ngundhuh file faultrep.dll saka website "DLL download", sampeyan bisa njupuk file faultrep.dll saka asli, sumber sah sawijining.

Yen gagal kanggo ndandani kesalahan faultrep.dll isih, banjur sampeyan bisa nggunakake alat pendaptaran resik . Iki jinis PC tune program kang mindhai komputer lan ndandani macem-macem masalah sing sistém panjenengan bisa duwe, kabeh kasalahan faultrep.dll sing nang "Registry" database bisa di resiki munggah lan didandani irit.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top