Kabeh TOPICS

+

Kertu Memori Recovery

1 Waras data saka jinis kertu beda
2 Waras data saka merek kertu memori beda
3 Kertu Memori Recovery ing senarios beda
4 fix Kertu Memori kesalahan
5 Rusak / kertu memori Rusak
6 Photos / video Recovery
7 Card Recovery Software

Carane Nindakake SD Card Eye-Fi Data Recovery

1 Bisa Waras foto saka SD Card Eye-Fi?

Aku duwe kamera digital Canon 60D. Aku nggunakake kertu memori Pro X2 4GB Eye-Fi ing. Wingi nalika aku njupuk foto nganggo kamera digital, aku tak pesen "kesalahan kertu memori". Aku banjur nyoba nyambungake kertu SD Eye-Fi karo komputer, Aku iki marang kabutuhan kertu kanggo format. Nanging aku ora bisa apa sing. Yen aku format iku, kabeh foto sing disimpen ing bakal dibusak. Iku bisa kanggo kula kanggo waras foto saka kertu SD Eye-Fi?

Kertu SD mripat-Fi piranti panyimpenan khusus sing ngijini sampeyan kanggo nyimpen data uga minangka file transfer disimpen menyang komputer karo jaringan Wi-Fi. Sanadyan iku nyenengake, file ing isih bisa ilang amarga saka kesalahan kertu, pambusakan, format kertu lan malah operasi samesthine. Bebener iku, foto isih ing kertu Eye-FI SD anggere wis ora digawe wae nggunakake. Dadi, sampeyan bisa ngganti dicokot sing sethitik lan katon kanggo pihak katelu Eye-Fi kertu SD Recovery data ing Internet kanggo mbantu.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac punika solusi sampurna kanggo waras data kertu SD Eye-Fi. File ilang amarga alasan kaya pambusakan, kesalahan kertu, format kertu bisa gampang njupuk karo program iki apik. Sampeyan bakal bisa kanggo mbalekake pictures ilang, video, file audio lan luwih saka kertu SD Eye-Fi ing cara sing gampang lan resiko-free karo alat iki.

mp4 in mp3 umwandeln

Wondershare Data Recovery

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung.
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka sampah, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 und 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) auf iMac, MacBook, Mac Pro usw.

2 Proses SD Card Eye-Fi Data Recovery ing 3 Langkah

Aku bakal waras data kertu SD Eye-Fi karo versi Windows program iki. Pangguna Mac bisa tindakake operasi padha karo versi Mac kanggo nindakake Recovery.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Eye-Fi SD Recovery data kertu

Kene, kanggo nemokake dibusak utawa format file saka kertu SD Eye-Fi, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Recovery" mode minangka nyoba page.

Wigati: Mangga fisik nyambung kertu SD Eye-Fi piranti karo komputer lan priksa manawa iku bisa dikenali minangka drive.

eye-fi sd card data recovery

Langkah 2 Cepet kertu SD Eye-Fi kanggo golek file ilang

Saiki sampeyan bakal pilih kertu SD Eye-Fi lan klik "Mulai" tombol ing jendhela miwiti mindhai file ilang ing.

Waras data saka format kertu SD Eye-Fi, sampeyan bisa milih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

recover eye-fi sd card data

Langkah 3 Waras foto saka kertu SD Eye-Fi

Akhire, kabeh file dibalekake ing kertu SD Eye-Fi bakal katampil ing jendhela sawise mindhai. Sampeyan bisa pratinjau foto dipriksa carane akeh foto ilang bisa Recovery.

Banjur sampeyan mung kudu milih foto utawa file liyane sing arep waras lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Aja nyimpen file mbalekake bali menyang kertu SD Eye-Fi sak Recovery.

recover data from eye-fi sd card

Download Win Version Download Mac Version

Top