Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Extract Photos from iPhone Serep ing Wondows / Mac OS X

Carane Extract Photos from iPhone Serep ing Wondows / Mac OS X

Nampa foto saka serep iTunes

Sayange iPhone wis bejat. Kudhu aku wis nyelarasake karo iTunes bubar, aku duwe serep iTunes kabeh data ing komputer. Pripun ndeleng utawa nompo foto saka serep iPhone? Aku ora duwe liyane iPhone, iPad utawa iPod kang bisa ndeleng foto. Aku wis dicenthang akun iCloud lan ora ngemot sembarang foto. Cheers kanggo maksud apa jawaban!

Ana prakara apa alesan iku, Apple ora ngidini sopo wae kanggo ndeleng isi serep iTunes, kajaba sing mulihake rampung kanggo piranti Apple. Kanggo entuk iki, sampeyan kudu njaluk-saprateloné alat ngewangi kanggo extract serep page, kaya Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) . Ngijini sampeyan kanggo extract kabeh serep iPhone kanggo pratayang Milih lan kuwarasan. Sing ngomong, sampeyan flexibly bisa extract foto saka iPhone serep ing Windows utawa Mac OS. Iku mung njupuk sing telung langkah. Ayo kang mriksa bebarengan.

Langkah 1. Download piranti lunak iPhone serep extractor

Versi nyoba ngijini sampeyan kanggo extract lan pratinjau kabeh data ing serep iPhone for free. Mung ngundhuh lan duwe nyoba dening dhewe.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 2. Mbukak program kanggo extract foto saka serep iPhone

Kene, ayo kang njupuk versi Windows minangka conto. Pangguna Mac uga bisa tindakake langkah ing ngisor iki. Lagi padha.

Sawise nginstall program ing komputer, mbukak menyang pilihan saka Waras saka iTunes Serep Gambar . Banjur program kanthi otomatis bisa ndeteksi kabeh serep file iPhone ana ing komputer lan bakal ngatonake kontak mau ing ngarepe sampeyan minangka dhaptar.

extract photos from iphone backup

Sabanjure, apa sing perlu dilakoni kanggo milih serep saka iPhone. Yen ana luwih saka siji, sampeyan bisa milih siji karo tanggal anyar page. Banjur klik ing Mulai Scan tombol kanggo njaluk iku dijupuk.

Langkah 3. foto Preview ing serep iPhone lan waras

Proses menyuling biaya sing bakal bab 10 detik paling. Sawise mandheg, sampeyan bakal njaluk asil scan karo kabeh data ing serep ing rinci, lan sampeyan bisa pratinjau saben item ing siji. Kanggo potret, sampeyan bisa milih kamera Roll lan Foto Stream. Obah apa wae sing arep kanggo njaga lan klik ing Waras tombol kanggo nyimpen ing komputer karo siji klik.

how to extract photos from iphone backup

Yen sampeyan nggunakake versi Mac, langkah-langkah sing arang banget padha. Sampeyan uga bisa nindakake iku miturut langkah sing ndhuwur ing kabeh. Kok ora nyoba iku saiki?

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top