Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Extract Kontak saka iPhone Serep

Carane Extract Kontak saka iPhone Serep

Carane kowe extract kontak saka iPhone serep?

iPhone ilang. Njupuk WP7 a. Ora arep ilang kabeh kontak. Iku ana apa cara sing aku bisa ngakses kontak saka serep arsip? Malah yen mung tegese njupuk wong-wong mau menyang Address Book, iku luwih apik tinimbang gadhah takon watara kanggo nomer maneh.

Arsip serep kui dening iTunes ing komputer ora bisa viewed, lan sampeyan lagi ora diijini kanggo mbusak isi wae saka iku. Mesti wae, iki ora ateges file serep iku ora ana guna. Kanggo extract kontak saka serep, sampeyan kudu kontak iPhone lunak serep extractor.

Sampeyan bisa nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (kanggo Windows kedhaftar), yen isih looking for solusi. Program-program iki ngaktifake sampeyan gampang extract kontak saka serep iPhone ing komputer, ora prakara 6s iPhone paling anyar (Plus), iPhone 6 (Plus), iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 utawa 3GS, utawa liyane versi kulawarga.

Download Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ing ngisor iki, lan nyoba kanggo free!

Download Win Version Download Mac Version

Langkah - Carane extract kontak saka iPhone serep

Langkah 1. Run program & mindhai serep iPhone

Kene njupuk Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac) contone.

Sawise ngundhuh lan nginstall program ing komputer, mbukak lan milih "Recovery saka iTunes file serep" ing ndhuwur jendhela wiwitan. Banjur milih serep iPhone (Yen sampeyan duwe luwih saka siji iDevice, bakal ana sawetara file serep), lan mejet ing "Mulai Scan" kanggo extract file serep.

how to extract contacts from iphone backup

Langkah kontak iPhone 2. Packaging saka file serep ing Mac

Kene, kabeh isi ing file serep sing dituduhake lan sampeyan bisa pratinjau wong kabeh rincian. Dipriksa kontak lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

extract iphone contacts from backup

Iku tenan ngganggu takon watara kanggo nomer lan nulis mau menyang telpon siji. Sawise mengkono sampeyan, ora cepet-cepet kanggo nindakake iki, lan nguripake kanggo nemokake cara cepet kanggo mindhah kabeh kontak iPhone menyang telpon anyar minangka salah siji wektu.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo ngimpor kontak mbalekake bali kanggo iPhone, sampeyan bisa nggunakake Wondershare TunesGo kanggo nindakake ing sawetara klik.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

Artikel

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top