Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras File Excel ing Windows / Mac

Carane Waras File Excel ing Windows / Mac

Carane kanggo waras ngajukake Excel deleated?

Hi, I dibusak sawetara file penting dumadakan sadurunge sawetara dina. Saiki aku arep sing file excel. Mangga suggest carane aku bisa waras iku mlaku utawa kang lunak paling apik kanggo same..Thanks.

Umumé, file sing mbusak bakal pindhah menyang Daur-ulang Bin page yen durung nggunakake tombol trabasan kanggo pambusakan permanen utawa kosong Daur-ulang Bin, lan iku gampang banget kanggo wong-wong mau waras. Sampeyan mung perlu kanggo mbukak Daur-ulang Bin, nemokake file Excel lan klik kanggo mulihake.

Nalika ana uga kahanan liyane sing dibusak file Excel dierectly dening "Shift + Busak" utawa disuntak Daur-ulang Bin sawise sampeyan dibusak file. Ing wektu iki, sampeyan perlu lunak Recovery file Excel kaya ondershare Data Recovery  utawa Wondershare Data Recovery for Mac kanggo mbantu nindakake Recovery.

Download win version Download mac version

Loro-lorone saka support Recovery data Recovery file Excel ing .xls lan format .xlsx, uga dokumen liyane kayata Word, PowerPoint, teks, PDF, HEML, Email, Arsip, etc. Paling Jahwéh, padha aman lan gampang kanggo nggunakake. Sampeyan bisa nyoba versi nyoba gratis ngisor kanggo mindhai ilang file Excel Panjenengan.

Kata: Aja nginstall program ing disk sing ilang data saka, ana prakara apa jenis lunak Recovery file Excel sing digunakake.

Tips for kabeh mundhut data: Nalika ilang file penting, nyoba kanggo supaya disk utawa piranti asli lan mungkasi panggolekan wae data anyar kanggo panggonan ngendi sampeyan ilang file, kanggo data anyar bakal Panganggoan ilang siji lan nggawe iku biso kanggo waras. Supaya ora nggunakake disk wae luwih yen ana data penting ilang.

Kene ayo kang nyoba kanggo golek bali file Excel ilang saka Windows ing langkah-langkah. Yen sampeyan pangguna Mac, monggo Pandhu saka Recovery Excel , khusus kanggo pangguna Mac.

Langkah njaluk bali file Excel karo alat Recovery file Excel?

Step1. Pilih mode Recovery

Nalika miwiti Recovery data, sing nuntun menyang mode Recovery Wisaya, kang ngijini sampeyan rampung Recovery dening njawab loro pitakonan prasaja. Utawa sampeyan bisa swith menyang Mode Standard, ngendi sampeyan njaluk papat opsi Recovery. Cukup milih siji sing kaya lan maju maju. Loro-lorone mau banget gampang.

Umumé, Wisaya dianjurake yen sampeyan pamula komputer, lan ayo kang terus karo.

excel file recovery

Step2. Setel Excel jinis berkas

Kanggo nemokake file Excel, sampeyan kudu milih "Document" kene.

recovery excel file

STEP3. Nemtokake lokasi file

Recovery data iki ndhukung Excel Recovery file saka komputer utawa piranti saged dipindhah. Uga, sampeyan bisa netepake lokasi tartamtu kanggo mindhai ilang file Excel yen ngelingi ngendi sing ilang file Excel Panjenengan. Yen ora, sampeyan bisa milih kanggo mindhai komputer kabeh.

excel files recovery

Step4. Miwiti kanggo mindhai

Banjur ngaktifake scan jero lan wiwiti dipindai. Jero scan bisa bantuan kanggo golek file liyane sing ilang cukup kanggo dangu utawa ilang amarga format. Bisa njamin sampeyan sukses luwih saka Excel file Recovery .

excel file recovery tool

Step5. pratayang lan waras file excel

Sawise pindai, kabeh dokumen dibalekake sing ketemu metu, kalebu Word, PowerPoint, Excel, PDF, Email, HTML, lan sapiturute Kanggo nemokake ilang file Excel, sampeyan bisa pratinjau lan mriksa wong ing folder Xls lan XLSX.

file recovery excel

Wigati: Aja nyimpen file Excel mbalekake ing Panggonan orginal maneh. Golek pemisahan liyane utawa disk njaba kanggo nyimpen mau, kanggo wawasan safety.

Video tutorial saka excel Recovery berkas

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top