Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Dell Data Recovery: Carane Waras Data saka Dell Laptop

Dell Data Recovery: Carane Waras Data saka Dell Laptop

Carane aku bisa Maneh Data saka Laptop Dell?

Aku duwe laptop Dell Inspiron. Iki dina iku mlayu alon, aku mutusaké kanggo ngresiki. Sayange aku wis carelessly dibusak sawetara file terkenal. Iku ana apa cara sing aku bisa mbalekake wong? Mangga bantuan!

Siji solusi dipriksa Daur-ulang Bin ing laptop Dell Panjenengan. Yen file dibusak sing kebeneran iku, sampeyan bisa nompo karo ease. Solusi liyane kanggo nggunakake program Recovery data laptop Dell yen file dibusak ora ing Recycle Bin.

Wondershare Data Recovery iku salah siji saka pilihanipun paling waras data saka laptop Dell. Apa wae alesan file laptop Dell padha ilang, kayata niat utawa sengaja pambusakan, hard drive utawa format pemisahan, kesalahan sistem, sing bisa nompo karo Wondershare Data Recovery effortlessly. Fitur gampang kanggo nggunakake lan resiko-free sarana iki nggawe proses Recovery data Dell ora krasa lara. Sampeyan mung kudu klik kaping sawetara kanggo waras macem-macem file saka laptop Dell, kalebu gambar, video, file document, file email, file audio, file arsip, etc.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Dell Data Recovery ing 3 Langkah

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras data saka laptop tabrakan Dell, sampeyan bisa nyoba njupuk metu hard drive lan nyambung karo komputer liyane apa Recovery.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Recovery data laptop Dell

Sawise mlaku Wondershare Data Recovery ing laptop Dell, sampeyan bakal weruh jendhela wiwitan karo 3 mode Recovery. Sampeyan bisa maca pandhuan mau kanggo mangerteni carane padha bisa.

Kene, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" mode duwe cobi.

Wigati: Mangga ora nginstal program ing pemisahan Dell laptop ngendi data ilang.

dell data recovery

Langkah 2 Cepet pemisahan Dell laptop kang katon kanggo file ilang

Kene sampeyan mung kudu milih pemisahan sing arep nompo data saka lan klik "Mulai" kanggo miwiti mindhai.

Yen file padha ilang amarga format pemisahan, pilih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

dell laptop data recovery

Langkah 3 Waras data saka Dell laptop

Sawise pindai, kabeh file dibalekake bakal katampil ing jendhela program. Sampeyan bisa mriksa wong dening "Koleksi Gambar" utawa "Path". Sampeyan uga bisa pratinjau gambar ketemu sadurunge Recovery banget.

Ing pungkasan, sing mung kudu milih item sing perlu lan kenek "Waras" tombol kanggo nyimpen bali menyang laptop Dell Panjenengan.

Wigati: Mangga ora nyimpen file mbalekake lokasi sing asli.

recover data from dell laptop

Download Win Version Download Mac Version

Kesimpulan:

1 Alesan apa sing bisa waras data ilang saka Lenovo laptop iku iki file ilang mung bisa diliwati ing laptop Lenovo Panjenengan. Padha bakal ilang permanen mung nalika data anyar overwrites wong.

2 Yen Lenovo bisa maneh urip maneh, sampeyan isih bisa waras data saka iku dening njupuk metu hard drive lan nyambungake karo komputer liyane.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top