Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > 3 Langkah Nindakake DataTraveler Recovery

3 Langkah Nindakake DataTraveler Recovery

Carane Waras Lost Data saka Kula Kingston DataTraveler USB?

Dina iki nalika Aku nyoba kanggo ngakses file saka Kingston DataTraveler, iku marang kula wis ora format. Iku bisa kanggo nemokake file sandi ilang saka iku lan carane aku bisa nindakake iku. Matur nuwun kanthi sanget.

Iki mung Jeksa Agung bisa ngetokake mundhut data normal sing pemilik Kingston DataTraveler bakal nemokke. Lan yen sampeyan pengin nemen kanggo waras data saka DataTraveler, sampeyan bakal perlu kanggo mungkasi nggunakake piranti sepisanan. Data anyar bisa gampang ditumpuk file lan sing file bakal ilang ing salawas-lawase. Banjur sampeyan kabeh kudu nindakake iku kanggo nemokake lunak DataTraveler Recovery ing internet.

Ing artikel iki, Aku bakal introduce Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac kanggo sampeyan. Program iki alat migunani kanggo mbalek dibusak, rusak, lan format file saka hard drive lan piranti flash. Karo, sampeyan bisa kanthi gampang nompo foto, video, email, dokumen kantor, lan akeh file saka DataTraveler Panjenengan.

Sampeyan saiki bisa njaluk versi nyoba Wondershare Data Waras saka ngisor.

Download Win Version Download Mac Version

Waras Data saka DataTraveler ing 3 Langkah

Kene ayo kang njupuk versi Windows Wondershare Data Recovery minangka conto. Pangguna Mac please ngundhuh versi Mac lan maca Pandhuan pangguna.

Langkah 1 Sawise nginstall lan mlaku versi Windows Wondershare Data Recovery ing komputer, sampeyan kudu milih mode Recovery saka antarmuka wiwitan. Kanggo nemokake file saka DataTraveler, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Waras" mode.

Plus, please nyambung DataTraveler karo komputer lan priksa manawa komputer bakal ngenali minangka hard drive.

datatraveler recovery

Langkah 2 program bakal nampilake kabeh sekat ing komputer, kalebu DataTraveler Panjenengan. Sampeyan mung kudu milih salah siji kanggo DataTraveler lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ilang.

Wigati: "Aktifake jero Scan" pilihan bakal nggawa sampeyan asil mindhai luwih, nanging njupuk maneh.

recover files from datatraveler

Langkah 3 Sawise pindai, isi sing ditemokake bakal katampil ing kategori kayata Graphic, audio, video, arsip, lan sapiturute Sampeyan uga bisa mriksa file dening ngoper asil mindhai kanggo "Path".

Akhire, sampeyan mung kudu pilih file sing perlu lan klik "Waras" kanggo nyimpen.

Wigati: Mangga milih lokasi ing komputer kanggo njaga file mbalekake. AJA nyimpen bali menyang DataTraveler langsung sawise waras, utawa Recovery bisa gagal.

recover data from datatraveler

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top