Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Data Recovery kanggo Mavericks: Waras Lost Data ing Mac OS X 10.9 (Mavericks)

Data Recovery Kanggo Mavericks: Waras Lost Data ing Mac OS X 10.9 (Mavericks)

Newest Mac OS X Mavericks wis tenan nggawa kita pengalaman sing luwih apik kanggo bisa utawa panghibur ing Mac. Nanging, kasunyatan sing uga isih dadi resiko rusak data ing komputer, ora prakara sing lagi mlaku Mavericks utawa Mountain Lion. Saiki sing wis nganyari Mac kanggo Newest Mac OS X 10.9, apa sampeyan bisa nindakake nalika sampeyan ora sengojo dibusak data penting lan disuntak Trash ing Mac?

Aja padha sumelang. Wondershare Data Recovery for Mac wis dianyari Mavericks ing pisanan, supaya kabeh kedhaftar Mavericks bisa terus nggunakake kanggo waras data ilang ing komputer. Apa bisa iki Recovery data kanggo Mavericks apa? Iku ngijini sampeyan kanggo waras foto ilang, video, audio, dokumen, arsip, email, lan uga data iPhone kaya kontak, pesen, cathetan, tanggalan, log telpon lan muter kamera. Apa liyane, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo mindhai lan waras data ilang saka piranti panyimpenan paling, ora mung hard drive Mac. Saiki, ngundhuh versi nyoba ngisor kanggo free duwe nyoba dening dhewe.

Download Mac Version

Wigati: Ora ketompo ngendi sing ilang data, mangga tetep disk utawa piranti asli nganti sampeyan nemokake data. Sembarang operasi ing disk sumber utawa piranti bisa nggawe data ilang ditumpuk lan unrecoverable.

Nindakake Recovery data ing Mavericks ing sawetara langkah

Langkah 1. Mbukak Recovery data kanggo Mavericks

Nalika sampeyan mbukak software iki Mavericks Recovery data, sampeyan bakal weruh jendhela utama minangka nderek. Ana limang opsi kanggo sampeyan milih saka. Mung minangka gambaran kanggo saben mode Recovery, sampeyan bisa milih siji tengen miturut kahanan dhewe. Kene, ayo kang njupuk siji minangka nyoba: Lost Gambar Recovery .

data recovery for mac mavericks

Langkah 2. Cepet hard drive ngendi sampeyan ilang data ing Mavericks

Sawise ngakses Lost Gambar Recovery pilihan, sampeyan bakal weruh dhaptar hard drive ing komputer. Hard disk drive lan piranti uga bakal dikenali ditampilake ana. Pilih salah siji saka sing ilang data penting lan klik Scan ing menu ndhuwur.

Wigati: Yen data sing arep waras jinis siji file, sampeyan bisa nyaring asil scan kanthi nyetel berkas jenis wonten ing dhaftar hard drive, kaya foto, video, audio, document lan liyane.

data recovery for mavericks

Langkah 3. Preview lan waras data saka komputer Mavericks Panjenengan

Scan bakal njupuk sing nalika sethitik. Sawise iku, sampeyan bakal njaluk asil scan ngendi kabeh data dibalekake ing komputer sing ketemu lan ditampilake. Mriksa wong siji. Banjur obah item sing arep lan nyimpen kanggo komputer kanthi ngeklik ing Waras tombol ing ndhuwur jendhela.

data recovery mavericks

Wigati: Yen ana akeh banget file ing asil scan, sampeyan bisa nggunakake pribadi tambahan kanggo shorten wektu pamriksa, kaya Filter jinis file, fungsi telusuran, etc. Uga, yen sampeyan arep waras data mengko, bakal luwih apik kanggo nyimpen asil scan kanggo komputer page. Banjur sampeyan mung kudu ngimpor software kanggo nindakake Recovery data ing Mavericks, marga saka safety data kang.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top