Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras File saka Cruzer USB ing Windows / Mac

Carane Waras File saka Cruzer USB ing Windows / Mac

Aku Bisa Waras Kula Cruzer USB File?

Hello, aku ilang meh kabeh data ing sandi Sandisk Cruzer flash drive. Nalika komputer froze, Aku mutusaké kanggo narik metu lampu kilat lan kabeh data ing ical! Aku sekolah 8G lan gambar ing aku bakal mati Yen aku ora bisa njaluk bali !!! Bisa wong bantuan kula please?

Yen sampeyan wis ora digunakake utawa format Cruzer flash drive lan bisa dikenali dening komputer, sampeyan bisa nemokake file saka Cruzer USB. Kabeh sing perlu punika program Recovery data sing bisa mbantu kanggo waras data saka komputer utawa panyimpenan external piranti.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac Highly dianjurake kanggo ngatasi masalah mundhut data Cruzer iki. Piranti lunak iki mbantu waras meh kabeh file USB Cruzer kalebu foto, video, dokumen, audios, arsip lan liyane. Kejabi, sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau file ketemu sadurunge Recovery banget.

Download versi nyoba Wondershare Cruzer Data Recovery.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Cruzer USB Data Recovery 5 Langkah

Kene kita njupuk versi Windows Wondershare Data Recovery minangka conto. Yen sampeyan pangguna Mac, mangga download versi Mac lan maca Mac Version Guide.

Langkah 1 Bukak Wondershare Data Waras ing komputer lan nyambung Cruzer USB piranti karo komputer. Klik "Next" kanggo pindhah menyang langkah sabanjure.

cruzer data recovery

Langkah 2 Ing langkah iki, sampeyan bakal kudu milih jinis-jinis file sing arep waras saka Cruzer USB. Nalika sampeyan bisa ndeleng saka gambar ngisor iki, sampeyan bisa milih foto, audios, video, dokumen kantor, email utawa pilih kabeh jinis-jinis file. Sawise milih jinis-jinis file sing arep waras, sampeyan bisa klik "Next" tombol.

cruzer usb data recovery

Langkah 3 Pilih Cruzer USB kanggo mindhai file ing. Program bakal takon sampeyan milih drive kanggo mindhai data, sampeyan mung kudu milih huruf drive Cruzer USB lan klik "Next".

recover cruzer usb files

Langkah 4 Kene sampeyan bisa miwiti mindai Cruzer USB kanthi klik "Mulai" tombol.

Wigati: Sampeyan uga bisa "Aktifake jero Scan". Nawakake sampeyan ngajukake Recovery karo struktur folder lengkap. Sanadyan iku njupuk akeh maneh, iku efisien kanggo Recovery format.

recover files from cruzer usb

Langkah 5 Preview lan waras file ilang saka Cruzer USB. Sampeyan bisa pratinjau file ketemu saka file jinis kadhaptar ing antarmuka. Sawise milih file sing arep waras, sampeyan bisa klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo hard drive lokal utawa piranti panyimpenan liyane.

Wigati: Mangga ora nyimpen nemokake file kanggo Cruzer USB maneh sajrone proses, digunakake Recovery bisa gagal.

recover corrupt bmp

Cathetan:

1 Iku gampang kanggo waras dibusak utawa ilang file saka Cruzer USB yen data ora bakal ditumpuk, Recovery njamin 100%.

2 Nalika éling sing wis ilang file, mungkasi nggunakake Cruzer USB. Iki mundhak ing kemungkinan sing mbalek maneh file ilang.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top