Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Crack Windows 7 Sandi

Carane Crack Windows 7 Sandi

Iku pancene bab sirah nalika sampeyan lali sandi mlebu kanggo komputer, Windows 7 sistem, utamané ana data penting sing disimpen ing iku, kang mandheg sing reinstalling sistem. Ing wektu iki, kanggo ngakses komputer lan karya biasane karo, sampeyan kudu Windows 7 sandi cracker , alat sing ngijini sampeyan kanggo crach Windows 7 sandi lan ketik komputer kasil.

Carane kanggo kokain Windows 7 sandi?

Sadurunge gawe sandi kanggo Windows 7, cobanen paling kelingan sandhi saka memori. Kanggo cepet, ulang tahun, pangan favorit, jeneng wong penting, nomer telpon lan kaya. Aja menehi munggah cepet. Iki tenan dianggo kadang. Yen kabeh iki helpless, sampeyan bisa milih kanggo nerusake kanggo cara ing ngisor iki.

Kanggo kokain sandhi kanggo Windows 7 , pisanan sampeyan kudu njaluk Wondershare  LiveBoot bootable CD / USB , sing ngijini sampeyan kanggo ngakses komputer lan kokain Windows 7 sandi administrator gampang. Ora ketompo sampeyan nggunakake Windows 7, XP utawa Vista, program iki bisa uga ing. Sabanjure, cobi ing langkah-langkah.

Step1. Nggawe Windows 7 cracker disk

Sadurunge karya, nyiyapake CD kothong / DVD utawa USB drive. Banjur nginstal lan mbukak LiveBoot ing komputer, lan sampeyan bakal oleh antarmuka minangka Kaca.

Pasang disk utawa USB drive menyang komputer, lan klik tombol kobong, sampeyan bakal njaluk bootable CD / DVD utawa USB drive. Iku mung proyek siji-klik. Kabeh sing perlu kanggo Care babagan wis milih kanggo ngobong karo USB drive yen ora duwe burner diinstal ing komputer, amarga kobong karo USB drive ora mbutuhake piranti kangge pembakaran ekstra saka sampeyan.

crack windows 7 password

Step2. Ngakses komputer karo Windows 7 sandi gawe disk

Pasang Windows 7 sandi gawe disk utawa USB drive sing wis digawe menyang komputer, kang dikunci sing metu saka iku. Miwiti komputer lan penet F12 nalika sistem wiwit mbukak, lan sampeyan bakal oleh Menu Boot Device. Pilih USB CD-ROM Drive lan mejet ing Ketik. Banjur kowe njaluk menu boot minangka Kaca. Pilih "Boot saka LiveBoot" lan sampeyan bisa ngetik sistem dikunci.

windows 7 password crack

STEP3. Kokain Windows 7 sandi

Sawise ngetik sistem, klik ing "Sandi & Key Finder" ing antarmuka LiveBoot. Banjur nggebug ing "Admin Sandi pulihake". Karo mung siji klik, sampeyan bisa ngreset asli Windows 7 sandi administrator minangka kothong.

how to crack windows 7 password

Langkah pungkasan iku kanggo njupuk metu saka disk utawa USB drive lan miwiti komputer. Sampeyan bakal nemokake sing komputer ora takon sampeyan kanggo sandi wae, lan sampeyan bisa mlebet kasil. Kanggo milih tembung sandhi anyar, nggawe manawa iku sandi aman lan sampeyan bakal tau lali maneh. 

Ngerti liyane babagan Wondershare LiveBoot Boot CD

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top