Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Photos Lost CR2

Carane Waras Photos Lost CR2

Canon salah siji saka kamera digital paling populer karo loropaken nyaman, gayane lan dhuwur fitur saged, lan uga dianggep minangka medium panyimpenan aman kanggo tetep foto sing dijupuk nganggo kamera Canon. Nanging punika Highly bisa sing potret ing kamera digital Canon bisa njaluk siji dina rusak utawa ora bisa diliwati, supaya ngene luwih kanggo serep foto penting. Mundhut data masalah banget serius lan yen sampeyan foto mundhut ing CR2 format file mentahan saka kamera Lang, lan banjur kudu dilakoni CR2 foto Recovery.

Sampeyan bisa uga mundhut foto CR2 amarga sengaja mbusak, ngowahi format, rusak kertu memori utawa kasalahan manungsa. Nanging padha ora duwe pengarep-arep njaluk sing bisa gampang nindakake CR2 foto Recovery karo siji program. Iki lunak Recovery foto menehi kasempatan kanggo waras file CR2 gampang lan luwih irit. Miturut sistem operasi beda, milih versi tengen lunak Recovery foto. Kene kita nuduhake sampeyan carane nemokake file CR2 ing Windows, lan langkah-langkah kanggo nindakake ing Mac padha.

Download win version Download mac version

Piye carane CR2 foto Recovery?

Sepisanan nginstal lan miwiti piranti lunak Recovery foto CR2. Kene pilih mediums panyimpenan sing wis dibusak, format, ilang utawa ora bisa diliwati foto CR2, kalebu kamera digital, kertu memori, driver USB utawa piranti panyimpenan massa lan driver hard internal.

cr2 recovery

Langkah 1: Pilih pemisahan ngendi sampeyan mundhut file CR2

Saka dhaptar logika drive kene, milih siji pemisahan saka kang ilang file CR2 Panjenengan nemokake, banjur klik "Scan" tombol kanggo miwiti mindhai.

recover cr2

Wigati: Yen kowe elinga format tartamtu file ilang, kene sampeyan bisa nggunakake "Filter Pilihan" kanggo milih siji utawa luwih format file, fungsi iki mbantu ngurangi wektu mindhai lan luwih irit nemokake file ilang. Contone, kene kita milih file CR2 lan klik "Scan" tombol.

cr2 recovery

Langkah 2: Pratinjau lan golek file CR2 ilang

Nalika scan iku liwat, file CR2 ilang dhaptar kene kanggo sampeyan milih. Sampeyan bisa pratinjau lan Pick munggah apa sing arep waras lan klik "Waras" tombol.

recover cr2

Tips:

1. Ketik jeneng berkas utawa Nyaring asil panelusuran sabenere golek file ilang ing wektu cendhak.

2. Sampeyan bisa "ngaso" utawa "mungkasi" ing proses mindhai nalika sampeyan nemokake file ilang lan arep waras iku langsung. Banjur terus kanggo mindhai file liyane yen perlu.

3. Klik "Simpen Scan" tombol kanggo nyimpen asil mindhai supaya sampeyan bisa terus Recovery foto ing sembarang wektu sing kaya.

Langkah 3: Nemtokake folder output kanggo nyimpen file CR2 sawise mbalek

Pilih panggonan ngendi sing arep kanggo nyimpen file CR2 dibalekake, banjur klik "Waras" tombol. Kene kita Highly Rekomendasi sing kanggo milih lokasi saka sekat sumber ngendi sampeyan mundhut file CR2.

hfs data recovery

Kene iku, pungkasanipun ilang file CR2 Panjenengan bali bebarengan maneh!

Video tutorial saka CR2 foto Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top