Kabeh TOPICS

+

Masalah umum lan Solutions Usul Aplikasi Downloading ing iPhone

Saiki sing wis tuku iPhone, sampeyan manawa are looking ing mengkono sawetara iku apik tenan karo - kaya ngundhuh app kanggo njelajah Kapabilitas lengkap telpon.

Paling kedhaftar teka tengen masalah related to app download ing iPhone sing. Apa-apa luwih ngganggu saka kang ora bisa kanggo ngundhuh app ing telpon. Ana akeh alasan kanggo Gagal download lan masalah sing gegandhengan. Sadurunge nyoba kanggo ngatasi masalah, priksa manawa sampeyan nggunakake ID Apple asli lan ngundhuh aplikasi dipercaya. Punika dhaptar 15 masalah umum lan solusi sing related to app download.

Kesalahan 1. Sambungan

Sambungan kesalahan sing biasane occurs amarga sinyal banget saka panyedia jaringan utawa malah Wi-Fi nalika nggunakake jaringan nirkabel. Coba mateni lan banjur nguripake ing Wi-Fi utawa jaringan data seluler kanggo ngatasi kesalahan iki. Coba pilih sinyal apik kanggo ngundhuh app.

delete facebook message

2. Ora cukup ing telpon

Yen memori telpon kebak, sampeyan ora bakal bisa ngundhuh app wae. Mung solusi iki kanggo mbebasake sawetara papan ing memori telpon. Salah siji mbusak app utawa mbusak file media sing disimpen ing memori telpon. Nggunakake piranti lunak sarana kanggo mbusak file ajur lan cache.

delete facebook message

3. Compatibility

Sawetara app uga kasedhiya kanggo download nanging padha ora bisa kompatibel karo telpon. Biasane toko clarifies karo kothak dialog nanging yen app versi anyar utawa beta, masalah kompatibilitas iki ana. Sampeyan kudu ngundhuh versi tengen kompatibel.

4. SD kesalahan kertu

Sawetara app bisa mbutuhake akses menyang kertu SD kanggo ngundhuh file tambahan. Aplikasi kaya game tansah nggunakake kertu SD kanggo nyimpen file tambahan. Priksa manawa kertu SD diaksès lan duwe panggonan sing cukup ing. Tansah Label kertu SD lan tetep dadi virus free.

Kesalahan 5. Apple ID

Apple ID penting kanggo ngakses nyimpen. Nanging, kadhangkala bisa mlebu metu amarga sawetara nganyari utawa owah-owahan ing telpon. Sampeyan kudu mlebu nggunakake ID ana. Mlebu metu yen mlebu, metu app, lan miwiti maneh.

delete facebook message

6. Re-download kesalahan

Kadhangkala sing uga wis duwe app nanging nganyari sing mboten saguh karo kothak dialog Redownload Unavailable. Mlebu metu saka iTunes lan Apple Store. Golek app karo sing kagungan alangan. Saiki download maneh takon sampeyan mlebu. Mlebu nggunakake ana ID Apple.

delete facebook message

7. apps Waiting

Kakehan download app wis macet ora iku gerakane maju utawa nuduhake kesalahan wae. Maneh lan maneh iku ana. Solusi sing paling apik sing wis makarya kanggo wong sing paling wis rebooting iPhone. Iku bakal ngesèt ulang sambungan lan sampeyan bakal bisa kanggo ndeleng download seger.

delete facebook message

8. masalah Loop

Masalah iki uga padha ing ndhuwur kang biasane occurs amarga kanggo lalu lintas abot ing server. Mung salah siji mlebu metu utawa urip maneh telpon. Proses bakal miwiti maneh sampeyan bakal bisa ngundhuh utawa tuku app.

delete facebook message

9. Fungsi metu utawa ora respon

Yen app wis diundhuh lan diinstal nanging ora mbukak, quits dhewe utawa ora nanggapi, iku banjur ora diundhuh mlaku. Sampeyan bakal dibusak app lan nginstal maneh saka app.

10. kesalahan 3150

Iku salah siji saka kesalahan populer related to app download. Nanging, iku apa luwih saka masalah sambungan mung karo Apple nyimpen. Nggunakake sambungan diverifikasi kaya Wi-Fi. Mbusak cache wae ing telpon nggunakake piranti lunak sarana.

Masalah 11. Wi-Fi

Kadang router Wifi nyebabake masalah. Gagal kanggo nyambung karo internet. Mung ngreset dalan lan coba manèh kanggo nyambung internet, download bakal nerusake utawa miwiti maneh.

Masalah 12. Update

Amarga kewan omo utawa download samesthine nganyari ora njaluk diinstal lan app uga ora nanggapi. Cukup nginstal app lan nginstal seger karo versi paling anyar lan bakal ngatasi masalah kanggo sampeyan.

Jeksa Agung bisa ngetokake 13. Extension

Jeksa Agung bisa ngetokake iki occurs karo app pamuter musik kaya MX etc. lagi didaftar minangka app nanging bener lagi codec, kang mbutuhake pemain dhasar page. Golek pamuter sing ndhukung saka nyimpen.

Jeksa Agung bisa ngetokake 14. sarana

Sampeyan bisa diinstal software antivirus utawa piranti lunak sarana sing ndeteksi app minangka ancaman. Nanging, mriksa yen app punika saestu ancaman utawa mung weker palsu. Yen iku resik, banjur instal app lan nginstal app. Sampeyan bisa tansah reinstall app sarana sawise sing.

Gagal 15. Instalasi

App ora nginstall sawise download lengkap. Biasane mengkono, minangka download iki ora sukses. Metu piranti lunak, yen bisa urip maneh telpon, lan maneh nginstal software. Iku bakal ngundhuh maneh lan proses instalasi bakal tindakake.

Paling masalah ana gandhengane karo proses app. Kapan iku bakal diselani amarga kesalahan sambungan, papan, komputabilitas utawa piranti lunak Jeksa Agung bisa ngetokake, download app gagal. Priksa manawa sampeyan alamat faktor iki sadurunge sampeyan miwiti download. Menapa malih, tansah nginstal nganyari anyar minangka mbecike akèh kewan omo lan masalah kang penting kanggo maksud apa app. App uga bakal dianyari karo perangkat kukuh anyar supaya tetep nganyari telpon.

Top