Kabeh TOPICS

+

Umum iPhone Music Masalah lan Solutions

Paling wong nganggo iPhone minangka pamuter musik. Punika mila pancen perlu sing fitur musik ing iPhone bisa seamlessly. Bebener iku sing kadhangkala sing bakal nemu sawetara masalah karo musik ing iPhone. Sawetara masalah paling umum kalebu volume kurang, Gagal kanggo nyelarasake utawa kadhangkala pamuter musik mboten saguh kanggo bisa. Punapa mawon masalah sing ngalami karo music iPhone kang kebayar duwe solusi kanggo mbantu ndandani masalah nalika ana. Iki kok kita wis mbatesi sawetara masalah umum sing ana kamungkinan kanggo ngadhepi karo musik lan carane ndandani siji.

1. Nalika musik wis masalah sinkronisasi

A akèh wong wis kacarita masalah nalika padha nyoba kanggo nyelarasake iPhone karo iTunes. Kabeh padha kacarita sing ora ketompo carane kakehan padha nyoba sinkronisasi, music ditransfer. Punika solusi prasaja carane sampeyan bisa nindakake iki gampang banget. Kaping kabeh yen match iTunes wis diaktifake ing iPhone, iku bisa ngganggu nyoba sink Panjenengan. Mulane sampeyan kudu mateni match iTunes banjur nyoba panyelarasan maneh. Pilihan match iTunes bisa dipatèni dening Tapping Setelan banjur Music.

Yen iki isih ora bisa, kene apa sampeyan bisa nindakake.

Sambungake iPhone piranti menyang komputer lan miwiti iTunes. Banjur pilih telpon saka menu gulung dhewe.

delete facebook message

Banjur pilih Musik ing panel pandhu arah sisih banjur busak centhang ing "Sync Music" Box banjur klik Aplikasi utawa Sync.

delete facebook message

Sawise Sync lengkap diperiksa maneh ing "Sync Music" kothak banjur klik Aplikasi utawa Sync maneh.

delete facebook message

Banjur copot iPhone lan ndeleng apa padha sink makarya.

2. Nalika volume banget Low

Ana rong alasan apa volume dumadakan bisa njaluk banget kurang. Swara-mriksa ing telpon bisa dipatèni kang tegese iPhone Panjenengan ora dipriksa lan nyetel volume Panjenengan. Alesan liyane bisa dadi ana tutup maksimum ing volume puter maneh musik. Mulane ana rong cara kanggo ndandani masalah iki.

Copot tutup max-volume

Mbukak app setelan ing telpon banjur tunyuk ing Music. Mriksa label "Volume Limit." Sampeyan ngirim dadi mati, yen ora tutul ing.

delete facebook message

Gesek panggeser ing sisih tengen kanggo mesthekake yen volume disetel ing max banjur bali lan mriksa yen label kanggo Volume Limit wis ditandhani mati. Sampeyan saiki bisa mbukak app music kanggo ndeleng yen masalah volume wis tetep.

Nggawe Swara mriksa

Mbukak Setelan lan tunyuk music. Ngaktifake mriksa swara lan metu app Music lan mbukak kanggo ndeleng yen masalah volume wis tetep.

delete facebook message

3. Nalika ana swara saka iPhone

Iku arang nanging kadhangkala sampeyan bisa ilang kabeh swara ing iPhone. Iki biasane masalah hardware lan ana sawetara iku sampeyan bisa nindakake bab iku.

• Kadang masalah bisa dadi bledug ing konektor dock iPhone kang. Ing kasus iki, sampeyan kudu njupuk sikat lan bledug iku mati.

• Sampeyan bisa uga nyoba kanggo plug maneh iPhone menyang dock maneh lan banjur njabut. Kadang lunak mung gagal bisa lan reconnecting telpon kanggo landhesan bisa nggawe karya lunak.

• Nalika kabeh cara liyane gagal, ngreset iPhone menyang gawan setelan mung dadi manawa sampeyan duwe serep sadurunge nindakake iki.

4. Nalika Swara mung ora bisa

Kadang swara bisa mung ora bisa digunakake ana prakara apa sing nyoba. Kadung iki mulo cilik, ana solusi banget prasaja kanggo masalah. Punika carane ndandani iku;

• Terus Button Turu lan tombol Ngarep ing wektu sing padha kanggo 10 detik nganti sampeyan ndeleng logo Apple.

• Banjur mriksa ing Setelan ing Umum lan banjur tutul ing Gunakake Side Ngalih menyang. Mesthekake yen Bisu wis ora aktif.

5. Nalika Sync banget alon

Kadhangkala sing mung perlu sink kanggo kelakon minangka cepet sabisa. Ana sawetara cara sing bisa nambah kacepetan ing kang iTunes ngrampungake proses Panyelarasan. Sadurunge kita njaluk carane kanggo ndandani masalah iki, iku penting kanggo Wigati sing masalah bisa disebabake dening sawetara faktor kalebu file arang banget gedhe. Ora Matter sabab saka masalah, salah siji saka solusi iki bisa ngirim.

Gawe serep kanggo iCloud

Yen sampeyan duwe sawetara file media sing kaya kanggo nyelarasake karo iTunes, cara paling gampang kanggo njaluk iTunes apa iku luwih cepet kanggo serep nggunakake iCloud page. Iki amarga sawise panyelarasan iTunes bakal tansah kanthi otomatis gawe serep file kanggo iCloud.

delete facebook message

Wis pindhah luwih cepet dening Panyelarasan Cilik Media Files

Iki kanggo nèng saubenging akeh Music nanging luwih utamané kanggo film. Sampeyan ora perlu sing video ing HD kualitas wiwit layar iPhone cilik ora cocog kanggo HD. Mulane kanggo ngurangi wektu iku njupuk kanggo nyelarasake, ngunjungi kaca ringkesan iOS ing iTunes. Ing bagean Pilihan, mriksa "Seneng Standard Definition Videos" lan sinkronisasi bakal pindhah luwih cepet. Sampeyan uga bakal duwe papan sing kasedhiya pamindhahan.

delete facebook message

Ora Ngirim Informasi Diagnostic

Nalika informasi iki banget migunani kanggo Apple lan sampeyan kudu nyoba kanggo ngirim menyang wong-wong mau okehe. Nanging, ngirim informasi iki bisa alon mudhun proses sinkronisasi karo iTunes. Mulane, sampeyan kudu mateni kanthi Mbukak app setelan ing iPhone lan banjur nutul ing Umum. Tutul ing "About" lan gulung menyang ngisor kanggo golek Diagnostics lan Dianggo banjur milih "Aja Kirimi.

delete facebook message

Top