Kabeh TOPICS

+

IPhone umum Email web Masalah lan Cara kanggo Ndandani wong

IPhone dadi hit cepet amarga nawakake kombinasi paling apik hiburan, komunikasi, lan aplikasi profesional. Aplikasi Email sawetara saka program sing paling digunakake ing iPhone. Ayo kang njupuk dipikir ing sawetara masalah email related ngadhepi dening kedhaftar iPhone.

1. alamat Email ditolak déning server

Iki nudhuhaké yèn ID email lan sandhi sing wis mlebu ing setelan ora bener. Kanggo ngatasi iki, klik ing Setelan> mail> pilih akun email> akun tutul> Setelan owah-owahan. Ketik setelan konfigurasi sing bener lan miwiti maneh app email iPhone.

2. ora bisa nampa email

Yen ing-éwadéné ngetik alamat email sing bener lan sandhi, yen sampeyan nampa "ora bisa njaluk mail" kesalahan, iku saranake kanggo hubungi panyedhiya layanan email kanggo mriksa alesan konco Jeksa Agung bisa ngetokake.

3. telpon gagal nampa email anyar nalika panganggo ngakses kothak mlebu email saka macem-macem piranti

Sing digunakake ing ID email nggunakake PC, lan email anyar arrives. Nanging, ing email padha ora katon ing app iPhone. Iki dikenal minangka multi-piranti kunci-metu. Ora mung email klien, nanging malah apps jaringan sosial kaya sing Twitter ora menehi tandha bab kabar anyar yen sampeyan wis mlebu ing nggunakake macem-macem piranti.

4. kothak Email misale jek beku

Iki bisa kelakon sawise masang nganyari piranti lunak tartamtu. Pilihan sing paling apik kanggo terus tombol ngarep telpon kanggo sawetara detik kanggo njaluk metu saka aplikasi, banjur, miwiti maneh telpon. Sawisé iku, mbukak aplikasi email maneh.

5. Server ora ngidini relaying

Kedhaftar iPhone ngadhepi Jeksa Agung bisa ngetokake nalika nggunakake akun AOL ing piranti, utamané, sawise ngreset iPhone sing. Pindhah menyang setelan> mail, kontak, tanggalan> banjur pilih akun AOL, lan klik ing server mail metu (SMTP). Pilih server utami, lan ketik sandhi jeneng panganggo kanggo akun AOL ing metu mail server rincian papan. Iki kudu ngurus saka masalah.

6. apps Mail tetep nabrak

Saperangan iPhone 4 lan iPhone 5 pangguna sing dilapurake Jeksa Agung bisa ngetokake iki sawise release saka iOS 8. forum Pangguna suggest sing paling saka iPhone 4 lan 5 kedhaftar sambat babagan kinerja alon app pesen, apps email, kamera lan browser safari. Ahli taksih mrakirakaken bilih iOS 8.3 nganyari wis dijupuk care masalah. Nanging, yen isih madhep masalah, pilihan sing paling apik bakal uninstalling iOS 8 lan pindhah menyang versi sadurungé cocok saka sistem operasi.

7. Issues karo app email Yahoo ing iPhone

Wiwit November 2014, akeh Yahoo iOS pangguna app mail sing dilapurake masalah kinerja related app. App ana mudhun kanggo sawetara dina antarane November taun pungkasan Mei 2015. Begjanipun, Yahoo wis bubar ngumumaké yen perusahaan wis tetep Jeksa Agung bisa ngetokake iki. Dadi, yen sampeyan madhep masalah karo app email Yahoo, priksa manawa sampeyan duwe versi paling anyar saka aplikasi.

8. Ora kanggo mbusak email

Sawetara kedhaftar wis kacarita Jeksa Agung bisa ngetokake iki bab kasekengan dibusak email lan obah menyang trash. Paling penggunane njaluk "Iso kanggo mindhah pesen kanggo trash" kesalahan. Jeksa Agung bisa ngetokake iki micu sepisan maneh sawise Bukak saka iOS 8.1. Cara paling apik kanggo nangani masalah iki kanthi mung mbusak konfigurasi email lan ngreset akun.

Tips kanggo ndandani email related masalah iPhone

• Priksa jaringan telpon seluler utawa sambungan Wi-Fi

Elingi, app telpon bakal nyelarasake email mung yen piranti disambungake menyang internet. Priksa manawa app wis dianyari. Yen aran sing ora nampa email ing telpon, langkah pisanan sing perlu kanggo njupuk wis mriksa telpon seluler utawa jaringan Wi-Fi. Sawise nggawe manawa piranti wis kasambung internet, mbukak setelan app email ngangap lan refresh app.

• Setelan Priksa email kanggo POP3

Klik ing Setelan> banjur klik mail, kontak, tanggalan> njupuk data anyar> lan klik ing njupuk bebarengan karo dadi kanggo padha. Milih pilihan iki bakal nggawe manawa kir telpon email anyar sawise biasa interval lan downloads email anyar.

• reinstall app email ngangap

Kadhangkala, aplikasi bisa mungkasi nampa email anyar saka server amarga app setelan masalah sing gegandhengan. Iki uga bisa kelakon yen gagal kanggo nginstal nganyari app kapan dikirim dening App. Cara mung kanggo ngatasi masalah iki uninstalling aplikasi lan banjur masang maneh sawise sawetara menit. Sawise nginstall, priksa manawa sampeyan ketik alamat email sing bener lan sandhi kanggo akun ngangap.

• Re-ketik jeneng pangguna lan sandhi ing app

Kadhangkala, amarga masalah technical, klien email uga kanthi otomatis mlebu sing metu saka akun email. Dadi, kapan apps email mungkasi ngundhuh email anyar, sampeyan kudu logout, lan cobanen manèh kanthi ngetik jeneng pangguna lan sandhi.

• Priksa karo tim IT kantor yen ID resmi iku masalah madhep

Yen reentering sandi jeneng panganggo utawa mriksa setelan jaringan ora bisa, langkah sabanjure wis nelpon tim IT kantor kanggo mriksa yen ana masalah aktif server email. Priksa yen ana owah-owahan ing konfigurasi.

• Priksa yen panyedhiya layanan email wis sementara diblokir akun

Panyedhiya layanan email kaya Gmail kurban maksimum pangayoman saka peretas. Dadi, kapan Gmail ndeteksi pengguna mlebu saka lokasi haijulikani (piranti haijulikani), iku bisa sementara ngunci akun email. Ing kasus kaya mengkono, sampeyan ora bakal nampa email mlebu anyar ing iPhone uga. Dadi, yen ora nampa email ing app sampeyan, sampeyan kudu nyoba kanggo mlebet akun email saka browser web. Yen panyedhiya layanan email wis dipatèni akun, bakal padha nuduhake kabar kanggo padha nalika mlebet saka browser.

ios-devices-to-motorola-phones-1

Sampeyan bisa ngaktifake akun dening ngisor iki langkah verifikasi prasaja tartamtu. Sawise akun aktif, sampeyan bakal duwe kanggo Baleni jeneng panganggo lan tembung sandhi panjenengan anyar ing setelan iPhone kanggo njaluk app email maneh ing trek.

Top