Kabeh TOPICS

+

IPhone umum daya masalah lan solusi

Masalah daya / batere boten anyar kanggo pangguna telpon pinter lan sing bener ing cilik saka iPhone uga. Paling saka kaping, loro saka masalah hardware related, akeh fitur sing abot mbutuhake daya baterei luwih sing anèh konco daya masalah ing iPhone. Kita bakal ngrembakaken sawetara alasan ing ngisor iki bebarengan karo solusi sing uga.

Facebook otomatis play draining baterei

App Facebook ing iPhone nerangake karo otomatis setelan gawan muter kanggo video ing feed. Iki bisa mangan menyang baterei lan WiFi banget cepet. Nanging, ana sing cepet fix iki, sampeyan mung kudu ngalih mati pilihan Otomatis Play app Facebook lan kene apa sing.

Menyang Setelan> Facebook> Setelan> Auto Play banjur pilih 'WiFi Mung' utawa 'Off'.

Ngoper 'Off' bakal langkah dianjurake kang bakal nyimpen saben dicokot baterei kanggo sampeyan lan supaya sampeyan muter video mung yen sampeyan milih kanggo nglakoni.

Ngisi daya Jack njupuk gampang pedhot (utamané ing kasus model anyar wiwit iPhone 5)

Paling kamungkinan iki mung bakal kelakon ing ngono sampeyan nggunakake 3rd partai daya kabel utawa kabel diwenehake dening Apple siji gagal. Ing kasus pilihan sing paling apik kanggo ndandani iki kanggo hubungi Apple kanggo kabel anyar utawa panggantos yen sampeyan isih duwe babar pisan.

Kesalahan 'kabel iki utawa aksesoris ora Certified lan bisa uga ora bisa andal karo iPhone iki'

Maneh, iki bisa dadi Jeksa Agung bisa ngetokake hardware utawa mung kasunyatan sing nggunakake kabel 3rd partai. Kontak Apple kanggo mesthekake yen kabel wis MFI certified bakal idea gedhe ing kasus iki lan njaluk panggantos yen perlu. Yen sing uga ora mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake banjur bisa dadi fault karo port daya uga; sampeyan bisa salah siji ngganti dhewe utawa hubungi Apple iku, terakhir dianjurake.

Urip baterei melorot wiwit iOS 9 upgrade

Saben upgrade software ora mimpin kanggo urip baterei luwih, iki ana bukti ing cilik saka iOS 9 karo nganyari iki paling penggunane iPhone miwiti nglaporake masalah urip baterei melorot. Cara metu saka kahanan iki kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake setelan optimized saka padhange, WiFi, Bluetooth etc supaya got baterei ing minimal gundhul.

Ndandani urip baterei karo iPhone mulihake

Ngreset iPhone cara liya kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake got baterei. Sampeyan salah siji bisa nindakake:

Soft Reset

Pencet tombol Turu lan Ngarep bebarengan nganti telpon nutup mudhun; ngoper ing telpon sawise iki paling kamungkinan ngirim ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake.

Hard Reset

Menyang Setelan> Umum> Reset> Reset kabeh Setelan utawa Busak kabeh isi lan Setelan (kang luwih nemen). Elinga yen reset hard bakal mbusak kabeh data lan supaya ora dianjurake kajaba pancen perlu.

Ngalih mati efek Parallax

Fitur sange iPhone, Parallax, sing ngijini transitioning Gamelan lan efek nggulung rawuh ing biaya panggunaan baterei dhuwur. Ngowahi iku mati uga bisa mbantu nyimpen akèh baterei sak dina. Apa sing pindhah menyang Setelan> Umum> Aksesibilitas banjur milih 'Ngurangi Motion'.

Auto Update

Ngoper mati nganyari otomatis uga bisa nyimpen urip baterei iPhone kang, apa sing pindhah menyang Setelan> iTunes & App Store banjur gulung mudhun kanggo 'Downloads otomatis' lan ngalih mati ngundhuh otomatis kanggo Music, Aplikasi, Update lan Gunakake Selular Data.

Latar mburi App Refresh

Fitur iki ngidini app refresh otomatis ing latar mburi perlu maneh baterei kanggo sing Nanging sampeyan bisa mateni kanggo nyimpen urip baterei iPhone kang. Menyang Setelan> Umum> Pateni Latar mburi App.

Carane kanggo mateni Airdrop

Airdrop fitur sing ngijini sampeyan enggo bareng file liwat WiFi padha karo liyane kedhaftar iPhone lan mesthi mbutuhake akèh daya baterei saben wektu iku wis mbukak. Yen sampeyan ora duwe alasan kanggo nggunakake, iku bakal dadi apike kanggo nguripake fitur iki mati kanggo mungkasi seepage rasah daya baterei ing iPhone. Menyang Control Center> AirDrop banjur pilih Off.

Top