Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Carane Nyalin & Klone pemisahan kanggo Pemisahan / Hard Drive

Carane Nyalin & Klone pemisahan kanggo Pemisahan / Hard Drive

Pemisahan Klone proses nggawe salinan pas siji pemisahan partisi utawa hard drive. Iku ngijini sampeyan kanggo nyalin apa kalebu Windows, program, file, lan setelan. Ing tembung liyane, pemisahan Klone kanggo serep , salinan , Klone , pamindhahan utawa pindhah saka lawas pemisahan / disk kanggo anyar gedhe-gedhe, supaya Klone pemisahan bisa nglindhungi mundhut data saka kesalahan program utawa sawetara kacilakan.

Biasane nalika wong tuku hard drive anyar lan arep upgrade komputer, padha bakal milih kanggo nyalin pemisahan amarga padha ora arep reinstall kabeh program padha kerep nggunakake, lan nyimpen akèh wektu dening mung cloning lan mung perlu kanggo nginstal hard disk anyar menyang komputer.

Carane Nyalin pemisahan kanggo Pemisahan / Hard Drive?

Ing Klone Genius ing Wondershare  WinSuite 2012 migunakake teknik aman lan dipercaya kanggo serep saka sistem operasi lan isi hard disk dhateng liyane hard drive anyar utawa pemisahan. apa liyane, uga duwe fungsi kaya serep lan mulihake file, folder, sekat disk utawa, etc.

Njaluk Wondershare WinSuite 2012 kene

Mbukak ing program ing komputer lan ketik "Management Disk" menu, ngendi sampeyan bisa njaluk Genius Klone. Banjur milih "Klone Salah pemisahan" kanggo nerusake.

clone partition

Langkah 1: Pilih pemisahan sumber

Pilih pemisahan sumber saka dhaftar sing arep tiron. Kene kita milih kanggo nyalin Disk Local (E :), lan klik "Next".

copy partition

Langkah 2: Pilih pemisahan panggonan

Banjur milih pemisahan panggonan serep pemisahan dhateng padha utawa disk liyane, lan klik "Next". Yen sampeyan arep kanggo tiron pemisahan kanggo disk liyane, pilih saka dhaptar gulung-mudhun ing Step1.

partition clone

Langkah 3: pemisahan Klone

Sadurunge kloning, iku bakal nyembul manungsa waé kanggo ngelingake kowe kabeh data ing pemisahan target sing dipilih bakal ditumpuk. Yen sampeyan konfirmasi tiron, Klik "Yes", lan miwiti kanggo nyalin pemisahan.

copy partition to new hard drive

Mung ngenteni detik kanggo kemajuan kloning.

Wigati:
1. Disk kudu ora kurang saka rong sekat.
2. Kapasitas saka pemisahan panggonan witjaksono utawa luwih gedhe saka sumber siji.
3. Sawise completion, yen disk sing kloning ngandhut pemisahan Windows, iku Highly dianjurake kanggo mateni komputer lan mbusak disk sing ora perlu, banjur urip maneh komputer, lan sampeyan bisa nggawe menyang Windows.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top