Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Busak > Carane Mbusak Cache ing Internet Explorer

Carane kanggo Mbusak Cache ing Internet Explorer

Iku perlu kanggo sampeyan mbusak cache Internet Explorer ing rutin. Ana akeh alasan macem-macem kanggo sampeyan apa sing, sing bisa nyepetake Internet Explorer sawise Mbusak metu Sajarah, cookie lan file disimpen kaya gambar diundhuh saka web. Kadang tartamtu Camping mungkasi digunakake lan sampeyan kudu mbusak cache kanggo ndandani iku. Nalika wong arep kanggo nglindhungi privasi sing padha uga cetha sajarah Internèt Explorer ing komputer. Umumé, ing Internet Explorer luwih kamungkinan kanggo bisa uga nalika caches cilik lan mbusak asring. Punika carane.

Saka menu Internet Explorer, klik Tools lan milih Internet Pilihan . Yen sampeyan nggunakake versi beda saka Internet Explorer, proses Mbusak Internet Explorer cache punika sethitik beda.

Yen nggunakake Internet Explorer 6, ing Tab Umum , ing Temporary Internet File bagean, klik Busak Cookies lan klik OK . Sabanjure, klik Busak File lan klik OK nalika dijaluk.

clear cache internet explorer

Yen nggunakake Internet Explorer 7, ing Browsing Sajarah pilih Busak . Saka Busak Browsing Sajarah jendhela pilih Busak kabeh , lan saka ngisor dialog lan klik Ya nalika dijaluk. Kanggo mbusak kategori individu, pilih Busak file , kanggo kategori sing dipengini banjur pilih Ya nalika dipun. Yen wis rampung, klik Close kanggo nutup Busak Browsing Sajarah jendhela.

clear cache in internet explorer

Yen nggunakake Internet Explorer 8, pilih Tab Umum , banjur klik Busak , Priksa manawa kanggo mbusak centhang Preserve Favorit data situs web lan dipriksa loro Internet Temporary Files lan Cookies banjur klik Busak .

how to clear cache in internet explorer

Prosedur ndhuwur kanggo Mbusak cache saka Internet Explorer 8, nanging gegandhengan situs tartamtu lan aplikasi kaya WiscMail mbutuhake prosedur luwih jero. Yen sampeyan isih duwe masalah, sampeyan bisa nutup metu saka Internet Pilihan , Klik Tools lan pilih Developer Tools . Saka Developer Tools jendhela, klik ing Cache lan pilih Langit Cache Browser , banjur klik Ya .

delete cache in internet explorer

Ok, sing carane mbusak cache Internet Explorer, lan saiki sampeyan bisa nutup Internet Explorer lan miwiti maneh kanggo owah-owahan kanggo ditrapake.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top