Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Lost utawa Deleted Data saka Centon Electronics DataStick

Carane Waras Lost utawa Deleted Data saka Centon Electronics DataStick

Mangga Bantuan Me Maneh Data saka Kula Centon Electronics DataStick

Aku duwe Centon Electronics 8GB DataStick Pro USB 2.0 lan iku wis digunakake kanggo luwih saka taun. Wingi nalika aku disambungake karo PC, aku tak pesen "Mangga Format piranti". Aku duwe data penting banget lan ora bisa ngowahi format kertu. Any suggestions mbiyantu kanggo kula kanggo njupuk data ing? Thanks bgt.

Iki Jeksa Agung bisa ngetokake normal nanging mumetake. Mengkono biasane amarga DataStick wis rusak, nanging sing duwe kasempatan gedhe kanggo nggawe serep Jeksa Agung bisa ngetokake. Nyimpen data penting sing disimpen sadurunge ngowahi format DataStick, sampeyan bisa nyoba nggunakake program Recovery data flash drive.

Aku wani nyaranaké Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac kanggo sampeyan. Iki alat tenung sing dadi complicate Recovery data menyang langkah-langkah prasaja. Kanthi bantuan saka iku, sampeyan bisa waras data kaya foto, dokumen kantor, arsip, video lan music saka Centon Electronics DataStick. Nanging ndhukung mbalek data ilang amarga alasan macem-macem, kalebu rusak flash drive, sengaja pambusakan, format, etc.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba program Wondershare Data Recovery saka ngisor kanggo mindhai Panjenengan Centon Electronics DataStick. Mangga ngundhuh versi nengen kanggo komputer OS.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Centon Electronics DataStick Data Recovery ing 3 Langkah

Wigati: Cobi Recovery karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Kanggo pangguna Mac, instruction iku padha.

Langkah 1 Pilih Mode Recovery kanggo Cepet Panjenengan Centon Electronic DataStick

Download Wondershare Data Recovery kanggo Windows lan nginstal ing komputer. Miwiti program lan sampeyan bakal weruh windows sing nawakake 3 mode Recovery kanggo sampeyan milih saka.

Kene ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery".

centon electronics datastick recovery

Langkah 2 Cepet Panjenengan Centon Electronic DataStick

Kene sampeyan mung kudu milih huruf drive kanggo Centon Electronic DataStick lan klik "Mulai" kanggo mindhai data nang iku.

Mangga njamin sampeyan wis disambungake Panjenengan Centon Electronic DataStick karo komputer lan bisa dikenali minangka hard drive.

Wigati: Sampeyan bisa milih "Aktifake jero Scan" ing jendhela banget.

centon electronics datastick recovery

Langkah 3 Preview Found Data lan mulihake wong Selectively

Nalika scan iku liwat, kabeh isi sing ditemokake bakal kadhaptar ing kategori ing sisih kiwa saka jendhela, kalebu "Graphics", "Audio", "Arsip", "Document", etc. Sampeyan uga bisa ngalih asil mindhai kanggo "Path ".

Kanggo paling jinis file, sampeyan bisa mriksa apa padha apa sing arep mulihake utawa ora dening jeneng berkas. Lan file kaya gambar, sampeyan bisa pratinjau mau sadurunge Recovery.

Akhire, sampeyan bisa milih sing file sing perlu lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing PC. Wigati: Mangga pilih piranti panyimpenan anyar utawa folder ing komputer kanggo nyimpen data mbalekake.

centon electronics datastick recovery

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top