Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Pictures Deleted saka Canon EOS 50D

Carane Waras Pictures Deleted saka Canon EOS 50D

Canon picture recovery

Gambar pambusakan sampeyan bisa uga nemokke karo kamera Canon

»Busak gambar saka Canon EOS tanpa serep
»Busak pictures tinimbang saving dening sengaja mencet tombol salah
»Busak gambar 'ora-dadi-becik nalika sampeyan nemokake papan kertu memori Canon ora cukup
»Busak gambar nalika nransfer gambar saka Canon EOS kanggo piranti liyane tanpa sadhar Mindhah gagal.

Solusi kanggo waras pictures dibusak saka kamera Canon

Pisanan bab rawuh page, sijine kamera Canon ing panggonan kang aman lan ora nyoba kanggo njupuk gambar liyane menyang kertu memori EOS Canon. Iki kanggo keamanan saka gambar dibusak ing kasus lagi unrecoverable amarga kertu karusakan fisik utawa gambar Nibani.

Banjur paling apik lan paling gampang cara kanggo waras gambar saka EOS Canon iku kanggo njupuk Canon program Recovery Gambar proyek.

Kanggo Windows kedhaftar, cobanen Wondershare Photo Recovery (kompatibel karo Windows 8/7 / Vista / XP) -. program Recovery foto dirancang kanggo waras pictures dibusak saka Canon utawa piranti panyimpenan kalebu kamera digital kaya Canon EOS
Kanggo kedhaftar Mac, nguripake kanggo Wondershare Photo Recovery for Mac  - program Recovery foto Mac kang bisa nyelametake Panjenengan sengaja dibusak gambar, video lan musik saka media digital.

Dowload versi nyoba gratis ngisor iki kanggo duwe nyoba saiki.

Download win version Download mac version

Step1: Sambungake kertu memori Canon kanggo komputer.

Sawise ngundhuh lan nginstall program ing komputer, mesthi karo Windows OS diinstal. Banjur nyambung kertu memori kamera EOS Canon menyang komputer karo ing ngisor iki 4 cara. Sampeyan kudu ndeleng kertu ditampilake minangka huruf drive (kaya H :) ing Windows Explorer.

recover deleted pictures from canon eos

Step2: Found dibusak Canon pictures

Pilih salah siji saka mode Recovery miturut kabutuhan, milih disk target ngendi gambar dibusak, banjur klik tombol ' Scan 'kanggo miwiti proses mindhai otomatis.

recover deleted pictures from canon eos

STEP3: Preview lan waras pictures dibusak

Sawise pagawean pungkasan proses Mindhai, dhaptar file sing wis ketemu saka kertu memori EOS Canon bakal ditampilake. Kajaba iku, ana bakal jendhela pratayang foto dibalekake ngendi sampeyan bisa pratinjau thumbnail of ketemu gambar saka kamera Canon Panjenengan. Banjur sampeyan perlu tuku piranti lunak kanggo ngaktifake. Klik tombol 'Waras' lan foto dibusak bakal bali menyang tangan maneh.

delete pictures from canon eo

Luwih nyimpen foto mbalekake menyang disk beda supaya kasil waras foto dibusak saka Canon EOS kamera digital ing kasus gambar dibusak sing sebagian ditumpuk.

Video tutorial Canon EOS foto Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top