Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Maneh Pictures Deleted saka BlackBerry Curve 8530/9360/9330

Carane Maneh Pictures Deleted saka BlackBerry Curve 8530/9360/9330

Iku bisa kanggo nompo pictures dibusak saka BlackBerry Curve?

Jawaban iki YES. Umumé, foto sing wis dijupuk dening telpon sing disimpen ing kertu memori. Nalika sampeyan mbusak potret, sampeyan lagi ora nemen mbusak ing salawas-lawase, nanging mung nandhani minangka guna lan nggawe wong siro. Panggonan sing photos've dijupuk saka wis ditandhani minangka migunani kanggo file anyar. Yen sampeyan wis disimpen foto anyar utawa file liyane ana, foto sadurunge bakal ditumpuk dening anyar gedhe-gedhe lan sing ora bisa njaluk wong bali maneh. Mulane, iku page page, sampeyan kudu nyimpen telpon utawa kertu uga yen sampeyan isih arep waras pictures dibusak saka BlackBerry Curve 8530, 9360, 9330, lan sapiturute

Waras foto ilang saka BlackBerry Curve ora supaya hard sing mikir. Mesti wae, sampeyan ora bisa ngrampungake iku Bare-nyerahke. Sadurunge apa, njaluk BlackBerry Curve program Recovery foto, kang bisa nindakake kathah kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora duwe idea babagan, punika sandi rujukan asor: Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac . Loro-lorone saka piranti lunak kanthi dipercaya lan profesional. Padha bisa mbantu waras dibusak lan format foto, video lan file audio saka kabeh jinis sel telpon BlackBerry, uga telpon seluler kaya Samsung, Samsung, Motorola, Nokia, LG lan liyane.

Download versi nyoba gratis lunak Recovery foto BlackBerry Curve iki saiki. Pilih versi nengen kanggo komputer.

Download win version Download mac version

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras kabeh cacahé ono mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Carane waras foto saka kurva BlackBerry

Step1. Bukak program Recovery Gambar BlackBerry Curve

Page, nyambungake telpon kurva BlackBerry menyang komputer lan konfirmasi bisa dideteksi. Yen ora bisa, ana kudu kerusakan fisik, lan sing kudu ndandani iku sadurunge Performing Recovery foto. Banjur miwiti program sing wis diinstal ing komputer, lan klik "Mulai" ing antarmuka utami kanggo miwiti Recovery foto kurva BlackBerry.

recover pictures from blackberry storm3

Step2. Cepet file dibusak ing BlackBerry Cruve

Yen telpon wis dideteksi, sampeyan bisa ndeleng ing antarmuka minangka Kaca. Pilih lan klik "Scan" kanggo golek file ilang ing telpon.

recover deleted pictures from blackberry storm

STEP3. Preview lan waras pictures dibusak saka kurva Blackberry

Sawise pindai, sampeyan bisa pratinjau sing foto siji page. Dipriksa sing arep waras lan klik "Waras" kanggo nyimpen kabeh ing komputer karo siji klik.

retrieve deleted pictures from blackberry storm2

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing kurva BlackBerry utawa kertu memori maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Video tutorial saka Blackberry foto Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top