Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Lost AVI Videos utawa Film

Carane Waras Lost AVI Videos utawa Film

Inadvertently dibusak film saka ponsel saya!
video saka Reuni kulawarga wis ilang sawise komputer virus nyerang!
putri enom Kula kaleresan format ing camcorder lan kabeh video musna!
Kadospundi kula saged nemokake file AVI saka hard drive sandi, USB utawa folder wae ing komputer?
... ...

Voice of jenis iki tansah watara, kahanan depressing lan wulunen! Kita ngerti kesalahane sengaja, nanging ora ana cara kanggo nompo video ilang? Temtunipun ana, nanging sampeyan kudu nggambar support saka piranti lunak Recovery AVI, kang bisa mbantu kanggo nemokake file AVI lan format video liyane. Sampeyan bisa njaluk persil saka jenis iki Recovery ing pasar. Kene ayo kang nyoba kanggo waras video ilang karo Wondershare Photo Recovery , sing ngijini sampeyan kanggo njaluk bali ilang video, file audio lan gambar. Yen sampeyan pangguna Mac, pilihen Photo Recovery for Mac .

Download Win Version Download Mac Version

Yen sampeyan arep kanggo waras video saka disk drive USB, camcorder, kertu memori, lan sapiturute nyambung karo komputer. Banjur mbukak Recovery AVI iki, lan hit "Mulai". Banjur drive dideteksi dening program iki bakal katampil.

avi recovery

Pilih drive ngendi sing planning kanggo nompo video ilang. Yen sampeyan mung arep njaluk bali video AVI Panjenengan, kenek "Filter Pilihan", lan banjur mriksa "Audio Video Interleave (AVI)". Utawa sampeyan bisa milih "Video" pisanan saka "Gambar Koleksi", lan banjur temokake lan mriksa "Audio Video Interleave (AVI)". Banjur klik "Scan".

Mejet "Mulai", lan banjur milih drive ngendi gambar ilang padha dumunung. Klik "Scan".

avi file recovery

Nalika scan rampung, mriksa "avi" folder ing sisih kiwa lan klik "Waras" ing sisih tengen kanggo nyimpen bali AVI file ing komputer. Ngelingi ora kanggo nyimpen video ing drive endi sing ilang mau kanggo pengawetan luwih.

avi recovery software

Saiki video AVI ilang sing bali lan sampeyan bisa nggunakake wong sing kaya. Menapa malih, sampeyan bisa milih format video liyane kanggo mindhai lan waras, uga milih file audio, foto lan malah kabeh karo iki Photo Recovery .

Wigati: Yen sampeyan duwe darurat kanggo nangani karo sak scan, sampeyan bisa milih kanggo "Simpen Scan", sing ngijini sampeyan kanggo waras file Scanned langsung wektu sabanjuré, nanging ora saka awal banget.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top