Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Gampang Way kanggo Nindakake Apricorn Aegis Recovery

Gampang Way kanggo Nindakake Apricorn Aegis Recovery

Carane aku bisa Maneh Data saka Apricorn Aegis Hard Drive?

Wingi sawetara video terkenal lan foto padha sirna saka hard drive external. Aku ketemu wong-wong mau ono ing Apricorn Aegis 250 GB hotspot hard drive external. Aku pemikiran yen ana sembarang cara kanggo kula kanggo nompo file ilang saka Apricorn Aegis hard external drive. Yen ana, please ngomong. Thanks bgt.

Njupuk iku gampang. Aku duwe solusi gampang kanggo sampeyan: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac kanggo sampeyan. Alat iki pilihan apik kanggo sampeyan nompo foto, video, file audio, dokumen saka piranti panyimpenan Apricorn Aegis, kalebu USB flash drive lan disk drive hard. Alat iki cukup prasaja lan gampang kanggo nggunakake. Kabeh sing perlu dilakoni iku nyambungake piranti karo komputer lan mindhai karo Wondershare Data Recovery.

Saiki sampeyan bisa njaluk versi nyoba Wondershare Data Recovery kanggo mindhai piranti panyimpenan Apricorn Aegis sadurunge mundhut kanggo Recovery, supaya sampeyan bisa mriksa apa file ilang bisa ditemokake dening program utawa ora.

Download Win Version Download Mac Version

Apricorn Aegis Nindakake Data Recovery ing 3 Langkah

Siji bab penting Apricorn Aegis Recovery iku ngene luwih mungkasi nggunakake piranti wiwit file padha ilang yen sing arep njaluk Apricorn Aegis Recovery data sampurna, amarga data anyar ing piranti panyimpenan Apricorn Aegis bisa mimpin kanggo data ditumpuk.

Saiki ayo kang nindakake waras karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Pangguna Mac monggo njaluk versi Mac, operasi iku padha kanggo versi Windows.

Langkah 1 Pilih Recovery Mode kanggo Maneh Data saka piranti panyimpenan Apricorn Aegis Panjenengan

Sanalika sampeyan miwiti Wondershare Data Recovery, sampeyan bakal weruh gambar ing ngisor iki. Kene program bakal kurban sing 3 mode Recovery lan "Resume Recovery" pilihan.

Kanggo nemokake file ilang saka piranti panyimpenan Apricorn Aegis, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" page. Biasane, mode iki cukup prasaja lan migunani. Yen sampeyan ora bisa nemu apa sing arep ing mode iki, sampeyan bisa nyoba mode liyane banjur.

apricorn aegis recovery

Langkah 2 Cepet Panjenengan Apricorn Aegis Panyimpenan Piranti

Ing langkah iki sampeyan mung kudu milih hard drive kanggo piranti panyimpenan Apricorn Aegis lan klik "Mulai" kanggo mindhai. Mangga mesthekake yen piranti bisa uga disambungake karo komputer.

Wigati: "Aktifake jero Scan" iku pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Mode scan iki luwih maneh.

recover data from apricorn aegis

Langkah 3 Waras Data saka Apricorn Aegis Panyimpenan Piranti

Nalika scan iku liwat, isi ketemu saka piranti panyimpenan Apricorn Aegis bakal kadhaptar ing kategori lan dalan ing kiwa. Sampeyan bisa mriksa apa apa wanted wis ketemu utawa ora dening jeneng berkas. Kanggo foto, sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau mau sadurunge Recovery.

Banjur sampeyan bisa milih file sing arep mulihake lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer. Mangga ora tetep ing piranti panyimpenan Apricorn Aegis sak Recovery.

apricorn aegis data recovery

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top