Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Nindakake Apacer Pen Drive Recovery

Carane Nindakake Apacer Pen Drive Recovery

Apacer Pen Drive Data Recovery Masalah, Mangga Bantuan!

Masalah iku siji prasaja nanging penting. Sawetara film sing padha dibusak saka Apacer Handy Steno HN212 pals drive ndadak. Pitakonan iku carane aku bisa njaluk film sandi dibusak bali saka Apacer pals drive? Aku eagerly nunggu solusi. Thanks.

Pancen, film sing ora saestu dibusak saka pals drive Apacer Panjenengan. Lagi ora bisa diliwati nanging isih nang pals drive Apacer, ing kondisi sing wis ora sijine wae data anyar menyang piranti. Film dibusak bakal ilang permanen mung nalika lagi ditumpuk dening data anyar.

Ngerti bebener mundhut data, sampeyan bisa saiki ninggalake pals drive Apacer Panjenengan piyambak lan katon kanggo alat Recovery pals drive Apacer. Begjanipun ana program cocok lan migunani kanggo sampeyan: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Sarana kuat iki ngijini sampeyan kanggo nemokake file saka pals drive Apacer, ora prakara lagi ilang amarga saka pambusakan, format utawa malah sistem kesalahan. Sampeyan bakal bisa kanggo nemokake file kaya foto, video, file audio, file document, etc saka pals drive Apacer Panjenengan.

Download versi nyoba kanggo njupuk data saka Apacer pals drive saiki.

Download Win Version Download Mac Version

3 Langkah Waras Data saka Apacer Pen Drive

Langkah 1 Pilih Recovery Mode Miwiti Apacer Pen Drive Data Recovery

Nginstal Wondershare Data Recovery ing komputer lan miwiti, sampeyan bakal njaluk jendhela minangka ngisor nuduhake gambar, kang nawakake 3 mode Recovery.

Waras ilang, dibusak utawa format data, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Recovery" mode kanggo miwiti.

apacer pen drive recovery

Langkah 2 Cepet Panjenengan Apacer Pen Drive kanggo Lost File

Sampeyan bisa milih huruf drive pals drive Apacer lan klik "Mulai Scan" kanggo miwiti mindhai iku.

Wigati: Njamin pals drive Apacer bisa dikenali minangka hard disk ing komputer.

apacer pen drive data recovery

Langkah 3 Maneh Data saka Apacer Pen Drive

Sawise pindai, file ditemokaké ing pals drive Apacer Panjenengan bakal kadhaptar ing jendhela. Sampeyan saiki bisa ndeleng jeneng berkas ketemu dipriksa apa file sing arep kanggo mbalekake wis dideteksi utawa ora.

Banjur obah ing file sing perlu lan klik "Waras" kanggo mulihake.

Sampeyan bakal dibutuhake kanggo pilih panggonan kanggo njaga data mbalekake. Mangga pilih folder ing komputer utawa piranti panyimpenan liyane kanggo nyimpen.

recover data from apacer pen drive

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top