Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Android Photo Recovery Mac Guide

Android Photo Recovery Mac Guide

Carane aku bisa mulihake Photo Android ing Mac?

Dear all, apa bisa aku waras sengaja foto dibusak saka telpon Android sandi? Komputer iki Mac. Best regards.

Jawaban gumantung ing ngendi potret padha dibusak saka. Yen potret disimpen ing memori internal telpon Android piranti kang, aku nuwun kanggo pitutur marang kowe sing meh bisa njaluk wong bali kajaba sing duwe serep ing Mac. Nanging yen ana kertu SD telpon Android piranti ngendi foto dibusak digunakake kanggo dumunung, aku bungah kanggo pitutur marang kowe kasempatan saka retrieving foto gedhe anggere padha ora bakal ditumpuk dening data anyar ing telpon Android piranti.

Dadi, mungkasi nggunakake telpon Android lan njupuk metu kertu SD langsung sawise foto padha ilang, banjur sampeyan bisa nggunakake Wondershare Data Recovery for Mac kanggo mulihake Android dibusak photo on mac gampang. Program iki bisa waras data ilang saka meh kabeh jinis piranti memori, kalebu kertu SD, hard disk drive, lampu kilat drive, etc. Sampeyan mung perlu nyambungake telpon Android utawa kertu SD kanggo Mac lan nggunakake gampang Android Mac foto aplikasi Recovery kanggo mindhai kertu telpon Android SD. Njaluk nyoba gratis saiki!

Download Mac Version

Yen sampeyan pangguna Windows, monggo njaluk Wondershare Data Recovery kanggo Windows saka ngisor.

Download Win Version


3 Langkah Nindakake Android Photo Recovery Mac

Langkah 1. Pilih Recovery Mode Miwiti Mac Android Photo Recovery

Sambungake kertu telpon Android SD karo Mac lan miwiti program. Pilih "Lost Gambar Recovery" mode ing jendhela utami kanggo miwiti.

android photo recovery mac

Langkah 2. Scan Lost Photos ing telpon Android

Kene, pilihen huruf drive kanggo kertu telpon Android SD lan klik "Scan" kanggo miwiti mindhai kanggo foto ilang.

Waras foto Android, pilih "foto" ing Pilih Gambar Koleksi pilihan kanggo ngatur asil mindhai.

Wigati: Yen ana akeh foto Android sing ilang amarga format, pilih "Aktifake jero Scan" pilihan.

mac android photo recovery

Langkah 3. Preview lan Waras Photo Android ing Mac

Sawise sedélok, kabeh foto sing ditemokake bakal kadhaptar ing folder ing sisih kiwa saka jendhela. Sampeyan bisa pratinjau supados minangka dipriksa apa foto Android ilang bisa mbalekake utawa ora.

Banjur pilih potret sing arep waras lan mejet ing "Waras" tombol kanggo nyimpen ing Mac.

Wigati: Mangga ora tetep foto mbalekake bali menyang kertu telpon Android SD sak Recovery.

recover android photo on mac

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top