Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > AmazonBasics Recovery: Carane Waras Lost File saka AmazonBasics

AmazonBasics Recovery: Carane Waras Lost File saka AmazonBasics

Carane aku bisa Maneh Data saka Kertu Memori AmazonBasics?

Hey aku duwe kertu 16GB AmazonBasics SDHC sing makarya sampurna, nganti sawijining dina nalika iku mung dropped worth dina kang fotoku acak. Padha foto dicekel bocah apik banget lan kulawarga. Carane aku bisa njaluk fotoku bali?

Apa sing bakal nindakake yen sampeyan pinanggih masalah mundhut data kaya ngono ndhuwur? Aku nang sing bakal aran duwe pengarep-arep. Nanging, sampeyan ora duwe aran supaya. Sampeyan bisa gampang waras data saka kertu AmazonBasics SDHC yen sampeyan duwe kuat Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Alat nengsemake iki yakuwi kanggo mbantu mbalekake data sing ilang saka piranti panyimpenan beda, kayata kertu memori, hardisk komputer, USB flash drive, etc. Ing saiki, program iki ngijini sampeyan kanggo nompo file kaya foto, video, file document, file audio lan luwih saka kertu AmazonBasics SDHC Panjenengan.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery saka ngisor.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake AmazonBasics Recovery ing sawetara klik

Sadurunge miwiti Recovery, ana salah siji bab sing kudu Care: Aja sijine wae data anyar menyang piranti panyimpenan AmazonBasics yen Panjenengan pengin duwe Recovery paling.

Langkah 1 Instal lan miwiti Wondershare Data Recovery kanggo Windows ing komputer. Sampeyan bakal sepisanan mimpin menyang "Wisaya Mode". Ing mode iki, sampeyan mung perlu kanggo njawab pitakonan prasaja kanggo nompo data saka piranti panyimpenan AmazonBasics. Cukup klik ing "Next" kanggo miwiti Recovery.

Wigati: Sampeyan uga bisa ngalih menyang "Mode Standard". Ana telung mode Recovery kasedhiya ing "Mode Standard".

amazonbasics recovery

Langkah 2 Banjur jendhela bakal nguripake minangka gambar ngisor iki nuduhake. Mangga pilih jinis-jinis file sing arep nompo saka piranti panyimpenan AmazonBasics lan klik "Next" terus.

amazonbasics data recovery

Langkah 3 Pilih panggonan sing ilang file lan klik "Next". Kene sampeyan kudu milih hard drive kanggo piranti panyimpenan AmazonBasics Panjenengan.

recovers data from amazonbasics

Langkah 4 Banjur program bakal miwiti mindhai piranti. Klik "Mulai" kanggo miwiti.

Sampeyan uga bisa pilih "Aktifake jero Scan" utawa "Aktifake Raw Gambar Recovery" banget.

Wigati: Sampeyan uga bisa milih "Aktifake jero Scan" lan "Aktifake Recovery Raw" opsi banget yen scan biasa ora golek file sing arep waras.

retrieve data from amazonbasics

Langkah 5 Sawise scan, ketemu file ing piranti panyimpenan AmazonBasics bakal katampil ing jinis-jinis file kaya "Email", "tabel", "Document", utawa ing dalan berkas. PS: Sampeyan uga bakal bisa kanggo pratinjau gambar ketemu banget.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani file sing arep kanggo mulihake banjur klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: AmazonBasics guide Recovery data iki makarya kanggo versi Windows Wondershare Data Recovery. Yen sampeyan pangguna Mac, mangga download versi Mac lan tindakake pandhuan sawijining kene: Wondershare Data Recovery for Mac user guide .

retrieve data from amazonbasics

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top