Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Acer Data Recovery: Carane Waras Data saka Acer Hard Drive

Acer Data Recovery: Carane Waras Data saka Acer Hard Drive

Acer Data Recovery Pitulung, Mangga!

Hi, Aku mung dibalèkaké sandi Acer Aspire 5475Q kanggo setelan pabrik. Aku kene takon sing ana sembarang cara kanggo kula kanggo waras file lan data saka persiyapan asli? Sawetara document sandi, foto lan video sing ilang. Thanks maneh.

Kadhangkala sing kudu nggawe pabrik ngreset ing laptop Acer Panjenengan. Lan pabrik Ngreset iku salah siji saka alasan sing nimbulaké masalah mundhut file. Dadi, apa solusi sing paling apik kanggo njupuk data ilang saka Acer hard drive? Jawaban iki Absolute program Recovery data Acer.

Sampeyan bisa njupuk dipikir ing Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac , kang program Recovery data sing nawakake fitur paling kuat waras data saka Acer hard drive. Punapa mawon alasan njalari data kélangan saka hard drive Acer, sampeyan bisa kanthi gampang mbalekake karo klik prasaja kanthi nggunakake Wondershare Data Recovery.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery lan miwiti Recovery Acer HDD saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Acer Hard Drive Recovery ing 3 Langkah

Kanthi bantuan saka Wondershare Data Recovery, sampeyan effortlessly bisa nompo file meh kabeh ilang saka hard drive Acer, kalebu foto, video, file musik, file document, email, lan sapiturute Saiki ayo kang miwiti Recovery karo versi Windows.

Langkah 1 Pilih Recovery Mode Waras Data saka Acer Hard Drive

Sawise mlaku program, antarmuka wiwitan karo 3 mode Recovery bakal ditampilake ing layar. Kene sampeyan mung kudu milih "Lost Gambar Recovery" kanggo miwiti.

Wigati: Mangga ora nginstal program ing Acer hard drive ngendi file padha ilang saka. Lan sampeyan uga bisa nyoba mode Recovery loro yen sampeyan arep. Mung maca instruction kasebut kanthi teliti, ngerti carane padha bisa.

 acer hdd recovery

Langkah 2 Cepet Acer Panjenengan Hard Drive

Banjur alat bakal miwiti mindhai hard drive Acer, supaya sampeyan mung kudu milih huruf drive tengen lan klik "Mulai Scan" goleki data ilang.

acer hard drive recovery

Langkah 3 Maneh Data saka Acer Hard Drive Selectively

Sawise pindai, kabeh data sing ditemokake bakal nuduhake ing kategori ing sisih kiwa saka program Window. Mangga klik file jinis sing arep nompo, supaya sampeyan bisa mriksa apa file ilang ditemokaké utawa ora.

Banjur sampeyan bisa milih file lan klik "Waras" kanggo mulihake wong bali menyang komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen file mbalekake kanggo hard drive padha digunakake kanggo ngapusi.

acer data recovery

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top