Kabeh TOPICS

+

10 umum iPhone Masalah Software

masalah iPhone sing rearing kepala nyenengake sing saben saiki banjur. Nalika paling kita koyone habituated karo akeh nanging ora bisa lali carane ngganggu iku nemu! Apple saksi platform mobile anyar seri cukup seneng, durung iku memang ngagetne carane saben peralatan kanggo telpon wis masalah sawijining ciri. Kajawi sawetara fitur striking, apps inovatif lan sawetara njiwet, negatives nggawe sing ngarsane uga. Malah sanadyan disaranake sampeyan tetep nganyari app utawa mriksa metu kanggo masalah slightest, kasunyatan punika nganyari menehi cara kanggo masalah anyar lan rumit. Tinimbang gela tuku utawa njupuk gupuh-stricken kanggo tubrukan ngengkel, iku luwih apik kanggo ngerti carane bisa nyegat mau.

Minangka akeh sing tetep maca review babagan iPhone, madhep cacat sethitik tulisan utawa malah sing ora nyatakake bisa menehi wektu angel. Ngisor iki dhaftar 10 masalah lunak utama umum kanggo pangguna iPhone, preduli saka model.

masalah keamanan iPhone sing wong Care babagan paling

Yen laporan sing bakal pracaya, app tetep nabrak malah luwih saka padha digunakake kanggo sadurungé ing iPhone. Yen ora cukup, biru layar pati (BSOD) ora aneh nalika Rebooting wis rampung. Boten bisa ngandika kanggo tartamtu minangka apa iku iki tetep ambalan utawa carane padha kudu tetep nanging gawe terus karo Optimization.

Aplikasi metu log utawa oncat

Akeh loro pasti! Kedhaftar sing tambah akeh nemokake sing apps kudu mlebu ing bola-bali padha ora koyone dienggo. Ing kasunyatan, sawetara apps kudu dibusak kabeh minangka pangembang apa padha. Isih mateni app latar mburi bisa refresh ing tab setelan kanggo efek sing luwih apik.

Ukuran layar

Retina Apple kang ora mangu paling kathah nanging detractors minangka tansah sing saiki. Yen 5S iPhone katon, iku mung bab 4 inci diagonally minangka perusahaan ngrasa sing ndadekake piranti gampang operate. Iki rawuh minangka kosokwangsul cetha karo gosip sing went- tampilan sing luwih gedhe ing kertu.

Pembekuan Keyboard

Sawetara iPhone wis katon soko aneh minangka mencet tombol ing sembarang asil keyboard diinstal ing nyembul beku. Alamiah, sing nimbulaké blockage ing tampilan tombol utawa tembung sing disaranake. Sawetara kedhaftar wis nampa tangané ing iku mung kanggo wong mateni 'Zoom' ing 'Setelan>' Aksesibilitas 'mantun prakara dicokot. Nanging, iku mung sauntara.

Macet ing Apple Logo

Marang nemokake piranti wis macet ing logo Apple, sampeyan kudu dipriksa kanggo maksud apa Jeksa Agung bisa ngetokake ing mode Recovery. Sanadyan iki ora soko metu saka kothak kanggo sampeyan bisa tansah terus kanggo turu / tombol tangi lan banjur tombol ngarep kanggo ora kurang saka 10 detik nganti logo katon. Pungkasanipun ora nanging yen ora, mode Recovery iku kudu.

Spek kamera

Apple tetep setya 'lintang kualitas gambar lan ndhuwur-kedudukan kamera lan video fitur'. Nanging, masalah Asal-Usul saka rasio megapiksel kurang, kang wis ora nglimputi dening sawetara tambahan paling kaya True lampu kilat Tone, alon-gerakan utawa dandan piranti lunak liya.

Purple glare ing foto

Iku bisa dadi pengalaman mumetake yen sampeyan kelakon kanggo nggoleki sing dijupuk sampurna intruded dening cahya kain aneh sing ana ora ono ing wektu sing dijupuk utawa ora efek khusus uga. Mesthi sampeyan bisa tameng karo tangan utawa cobanen sudhut sing beda, nanging kita mangu-mangu.

Kangelan sensor Kalibrasi

Iki utamané ngelingke 5S salinan sing nampilake kaping nyelarasake sensor, ing tartamtu gyroscope, sinung tembang macapat lan ing. Masalah iki stands cetho malah saiki nanging perusahaan wis dijupuk sikap aktif iki marang.

Layar tutul unresponsive

Iku aneh nanging sawetara iPhone koyone kanggo nyelehake tutul layar kanggo ana alesan ing kabeh. Uga ora ana gawe piala njupuk ing tutul karo nyimpen Apple cedhak nanging boten mesthi yen iku bakal ngranggeh normalcy. Sanadyan sakepel wis kena pengaruh masalah iki, durung apa kanggo njupuk kasempatan?

Pembekuan sak nganyari

Similar to masalah keyboard, nganyari bisa dadi tantangan nyata ing iPhone. Sampeyan bisa nyoba terus kanggo tombol turu / tangi minangka sadurunge nganti rebooting wis rampung lan logo katon babar blas. Ing kasus, iku wis ora mantun, nganyari bisa nampa sawetara liyane kaping.

Ana plethora masalah nggowo pengaruh kanggo pengguna umum iPhone. Listing sawetara lan ngrampungi mau ora pungkasan crita, supaya tetep nggoleki.

Top