Kabeh TOPICS

+

Apa ana Recycle Bin ing iPhone kanggo nylametaké panjenengan saka mundhut data?

Pambuka

Boten kados kepungkur, nalika file sapisan dibusak saka sistem komputer utawa Mac ora bisa mbalekake. Saiki, karo advancements ing teknologi, malah file dibusak gampang kanggo waras. Ahli technical sing nggawe pribadi lunak kuat kanggo piranti komputer, androids, iPhone etc sing ngidini Recovery data gampang item ilang.

Ngeklik gambar cara kanggo ngrekam moments paweling saka urip. HD kamera iPhone ngijini sampeyan kanggo nangkep moments luar biasa ing piranti sing bisa rasa alon ing kaping luang. Yen wong sing tresna ngeklik foto karo iPhone, banjur sampeyan kudu gadhah nomer gedhe gambar ing piranti. Sanajan sampeyan njamin kabeh data wis aman sing disimpen ing piranti, nanging kadhangkala kahanan tangi nalika data penting, dadi foto utawa file karya related, bakal dibusak accidently utawa ilang data amarga nganyari sistem utawa alesan liyane. 

Ana wae app Daur-ulang bin kanggo iPhone / iPad

Saben pengguna iPhone wis ndlajahi alangan rusak data penting lan mangertèni carane penting kanggo njaluk app Daur-ulang bin kanggo piranti. Akeh kedadosan dikarepke kayata dicolong iPhone, tak ilang utawa rusak, serangan virus etc bisa mimpin kanggo mundhut data kang kadhangkala penting kanggo kedhaftar lan padha ora bisa saged kanggo ilang sing file penting. Menapa malih, ing tau-tambah donya kabéh, ngendi wong sing gadhah pakulinan kang nyimpen saben bab cilik ing Mobil sing, rusak ing data bisa anduwèni dhampak gedhé. Kanggo alesan, iPhone kedhaftar pengin yen padha app gaib sing waras kabeh data sing gampang.

Cara kanggo mulihake file dibusak ing iPhone

Saiki, mbalek maneh data ilang ing iPhone digawe luwih gampang saka tau. Kanthi bantuan saka Wondershare Dr.Fone app sange, sing saged mbalek maneh data ilang karo ease. Ora ketompo file duwe dibusak, format sing bener utawa sing ora bisa diliwati, Wondershare Dr.Fone punika solusi sampurna kanggo waras kabeh data ilang. Aplikasi iki kuat kanggo iPhone ngijini sampeyan kanggo waras video ilang, foto, dokumen, file, email etc saka hard disk drive utawa Mac basis hard drive, USB drive, iPod, kamera digital, telpon seluler etc. Iku Recovery data paling lengkap solusi kasedhiya dina. Sampeyan bisa waras data ilang langsung saka piranti iOS utawa nompo serep saka loro iTunes lan iCloud. Dadi, apa kabeh iki ilang ketemu mung sawetara klik.

Download win version Download mac version

Fitur utama kalebu:

1. waras ilang data saka piranti iOS, iTunes serep lan iCloud serep

2. Nyedhiyani kompatibilitas karo iOS paling anyar 9

3. Ngidini waras pesen, foto, kontak, video, nelpon Sajarah, cathetan, tanggalan, memos swara, swara etc

4. App data kayata Whatsapp, Flickr, Instagram, iPhoto, Sedulur, etc uga bisa mbalekake gampang nggunakake app iki

5. Data ilang amarga pambusakan, piranti kacilakan, piranti dicolong, jailbreak, lunak nganyari etc bisa njupuk

6. Kuat, cepet, modern, prasaja lan gampang kanggo nggunakake

Wondershare Dr.Fone Kanthi dianggo karo kabeh iOS saka versi lawas iOS paling anyar 9. Kanthi program, sampeyan bisa kanthi gampang waras kontak buku, nelpon Sajarah, SMS lan MMS pesen, kamera roll, perpustakaan musik, video, memos swara, cathetan, tanggalan, cathetan, pangeling lan malah tetenger Safari. Uga, alat lunak iki uga menehi sampeyan karo fitur sange ngendi sampeyan bisa milih file sing arep waras apa sing arep waras file sing dipilih utawa kabeh. Dadi, sing diwenehi pilihan kanggo nemokake file cara sing arep.

Cara kanggo mulihake file dibusak ing iPhone karo bantuan saka Wondershare Dr.Fone

Wondershare Dr.Fone Menehi sampeyan karo nyoba free uga ngijini sampeyan kanggo njaluk pangerten langit app lunak sadurunge mundhut iku. Karo nyoba free, sampeyan bisa pratinjau kabeh gambar mbalekake, video, music, dokumen lan file arsip sadurunge mundhut Data Recovery Mac. Wondershare Dr.Fone Waras data lan file dening ngisor iki proses telung langkah:

Pilih mode Recovery : Kanggo miwiti karo proses Recovery, app nyuwun sampeyan milih mode Recovery page. Wondershare Dr.Fone Menehi papat Recovery beda modes- Lost Recovery file, Recovery pemisahan, Recovery file Raw Resume Recovery. Sampeyan bisa gampang banget pilih mode Recovery miturut pilihan.

Cepet piranti : Sawise milih mode Recovery, langkah sabanjure kanggo mindhai piranti. Layar katon khusus pilih lokasi kanggo nemokake file. Banjur, sampeyan kudu milih lokasi target ngendi sing arep kanggo mulihake file ilang. Sawisé iku, klik tombol waras.

Preview, Recovery lan nyimpen file : Kabeh file ilang lan data bakal mbalekake dening Wondershare Dr.Fone. Sampeyan bisa gampang banget pratinjau, waras lan nyimpen file menyang piranti, cara sing arep. File sing mbalekake ing wangun asli tanpa kasalahan utawa ngilangi.

Tips carane supaya mundhut data ing iPhone

iPhone Recovery data menehi telung cara kanggo serep kontak, pesen, foto, cathetan lan liyane kanggo PC search utawa media sing bisa dicopot kaya USB lan hard disk.

Tip 1: Simpen Data iPhone saka iTunes kanggo PC

Senajan iPhone serep karo iTunes kanggo nyegah mundhut data iku gampang, nanging nalika nerangake nompo data saka iPhone, ora minangka prasaja sing mikir. Pisanan Sampeyan perlu kanggo mulihake telpon, banjur mung sampeyan bisa ngakses file data tartamtu ing iTunes serep. Begjanipun, iPhone Recovery data ngijini sampeyan nompo data saka iTunes kanggo PC ing format sing bisa diwaca.

Tip 2: Maneh Data iPhone saka iCloud serep kanggo PC

Saiki, nompo data saka iCloud iku salah siji saka cara linuwih sing ngidini data iPhone serep kanggo PC. iCloud menehi cara aman lan aman kanggo mulihake data lan ngidini Recovery aman saka data kapan sing arep. Kene, sampeyan uga bisa milih kang data sing arep waras utawa sing arep waras kabeh.

Tip 3: Gawe serep data saka iPhone

Yen sampeyan durung nyelarasake iPhone karo iCloud utawa iTunes kanggo dangu, sampeyan bakal pilihan paling apik kanggo milih kanggo serep data iPhone paling anyar. Iki bakal ngebantu panjenengan kanggo nyegah mundhut data accidently.

Nggunakake iki tips kasebut ing ndhuwur bakal mbantu nyegah mundhut data saka iPhone. Menapa malih, mbalek maneh data nggunakake langkah iki gampang banget lan ngijini sampeyan kanggo nompo kabeh data ilang rampung.

Wondershare Dr.Fone Iki app Recovery data gedhe kanggo iPhone sing ngijini sampeyan kanggo nompo kabeh data ilang ing cara banget prasaja. Ora mung kuwi, Wondershare Dr.Fone angka privasi lan nglindhungi kabeh data penting karo enkripsi lengkap. Uga, app menehi dhukungan 24/7 kanggo kabeh karo wakil pinter lan experienced kanggo ngewangi sampeyan.  

Top