icon
Carane Gunakake Dr.Fone kanggo iOS

Waras data langsung saka iPhone 6 Plus / 6 // 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G, kabeh iPads lan iPod 5/4, uga njupuk data sadurungé dening menyuling iTunes lan iCloud serep.

icon  Waras Data saka iTunes Serep: Didhukung File & Piranti

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS uga iTunes alat Recovery data. Yen sampeyan wis gawe serep iPhone, iPad utawa iPod kanggo iTunes sadurunge rusak data penting, banjur sampeyan bisa waras data penting saka file serep iTunes. Lan mode iki Recovery utamané mbiyantu waras iOS dijupuk foto, pesen teks, kontak, cathetan, tanggalan nalika sampeyan nemokake data ilang ing iOS piranti. Meh kabeh data sing wis digawe nganti iTunes bisa mbalekake dening Wondershare Dr.Fone kanggo iOS, kalebu foto ing Roll kamera, Foto Stream, Kontak, Pesen, Lampiran Message, etc. Priksa metu dhaptar ing ngisor iki.

Piranti Model Didhukung Jinis Gambar
iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1, iPod 4, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 2, New iPad, iPod 5, iPad karo retina tampilan, iPad min, iPad Air, mini iPad 2, mini iPad 3, iPad Air 2

Kamera Roll, Foto Stream, Kontak, Pesen, Lampiran Message, Telpon History, Calendar, Cathetan, Pangeling, Voice Memos, Pesen Swara, Safari Tetenger, WhatsApp Sejarah, Photos App, App Videos, App Documents, WhatsApp Lampiran

Top