icon
Carane Gunakake Dr.Fone kanggo iOS

Waras data langsung saka iPhone 6 Plus / 6 // 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G, kabeh iPads lan iPod 5/4, uga njupuk data sadurungé dening menyuling iTunes lan iCloud serep.

icon  Waras Data saka iCloud Serep: Didhukung File & Piranti

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS alat profesional Recovery iCloud. Yen sampeyan wis gawe serep iPhone, iPad utawa iPod kanggo iCloud, banjur sampeyan bisa waras foto, kontak, pesen teks lan luwih saka file serep iCloud karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS. File bisa njupuk saka file serep iCloud didhaptar ing ngisor iki:

Piranti Model Didhukung Jinis Gambar
iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1, iPod 4, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 2, New iPad, iPod 5, iPad karo retina tampilan, iPad min, iPad Air, mini iPad 2, mini iPad 3, iPad Air 2

Kamera Roll, Kontak, Pesen, Lampiran Message, Telpon History, Calendar, Cathetan, Pangeling, Voice Memos, Pesen Swara, Safari Tetenger, WhatsApp Sejarah, Photos App, App Videos, App Documents, WhatsApp Lampiran

Top