Carane Gunakake Dr.Fone for Android

Iku program Recovery data becik kanggo sampeyan njaluk bali kontak, pesen, foto, video lan dokumen / saka telpon Android utawa tablet, pratayang data sadurunge Recovery didhukung.

icon Waras File: Waras Audio File

Wis dibusak music ing telpon Android accidently? Tansah shirts ing. Tinimbang ngeculke iku pindhah, sampeyan bisa saiki sinau carane waras music dibusak ing telpon Android lan tablet.

Wigati: file audio karo extension .mp3, aif / aiff, .m4a, .wav, .wma, .Mid / midi, .Markas OGG lan .aac sing kanthi didhukung.

Langkah 1.Run Wondershare Dr.Fone for Android

Ing komputer, klik kaping pindho lambang wiwitan cepet Wondershare Dr.Fone kanggo Andrlid kanggo miwiti. Nggunakake kabel USB kanggo nyambung telpon Android piranti karo komputer.

how to recover deleted music on android

Supaya program ngenali piranti, sampeyan kudu bisa ngaktifake debugging USB ing telpon Android piranti. Pisanan, sampeyan kudu nggawe langit versi Android kang piranti mlaku. Sabanjure, tindakake pandhuan ing cocog ing jendhela saka Dr.Fone for Android kanggo ngaktifake debugging USB.

recover deleted music android

Langkah 2. Ngenali Android piranti

Klik "Next" ing Dr.Fone for Android supaya piranti lunak njelasno data ing piranti lan ngenali piranti. Yen piranti Android wis bosok, sampeyan kudu ngidini wewenang program SuperUser ing layar telpon Android piranti.

how to recover deleted songs on android

Langkah 3. Pilih Audio File kanggo Cepet

Kanthi gawan, kabeh jinis-jinis file sing dicenthang dipindai. Wiwit sampeyan mung arep waras file audio dibusak ing piranti Android, kene sampeyan mung kudu dipriksa "Audio" lan klik "Next".

recover deleted music from android

Ing jendhela sembul sabanjuré, 2 mode mindhai disadiyakaké: Standar Mode lan Lanjut Mode. Standard Mode ngijini sampeyan kanggo file dibusak utawa kabeh file. Linuwih Mode bakal mindai piranti liyane rampung.

how to recover lost music on android

Langkah 4.Recover Deleted Audio / Music ing Piranti Android

Sawise proses Mindhai, klik "Audio" ing sidebar ngiwa kanggo nampilake kabeh file audio. Klik kanggo pratinjau, kabeh asil bakal katampil ing jendhela asil. Dipriksa sing gedhe-gedhe wanted lan klik "Waras" ing ngisor jendhela kanggo nyimpen menyang komputer.

how to recover lost music on android

Top