icon
Carane Gunakake Dr.Fone kanggo iOS

Waras data langsung saka iPhone 6 Plus / 6 // 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G, kabeh iPads lan iPod 5/4, uga njupuk data sadurungé dening menyuling iTunes lan iCloud serep.

icon  Waras Data saka iOS Piranti: Didhukung File & Piranti

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS ngijini sampeyan kanggo waras kontak dibusak, pesen, nelpon Sajarah, cathetan, tanggalan, pangeling lan Safari tetenger saka iPhone 6 Plus / 6 / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS, iPad Air, iPad mini 2 (retina ), iPad mini, iPad karo retina tampilan, anyar iPad, iPad 2/1, lan iPod 5/4. Sauntara kuwi, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo mindhai kamera roll, stream photo, perpustakaan foto, lampiran pesen lan memos swara sing ana ing piranti. Punika rata-rata kanggo "Waras saka iOS Piranti" mode didhukung file lan piranti.

Piranti Model Didhukung Jinis Gambar
iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1, iPod 4

Kamera Roll, Photo Library, Foto Stream, Kontak, Pesen, Lampiran Message, Telpon History, Calendar, Cathetan, Pangeling, Voice Memos, Pesen Swara, Safari Tetenger, WhatsApp Sejarah, Photos App, App Videos, App Documents, WhatsApp Lampiran

iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 2, New iPad, iPod 5, iPad karo retina tampilan, iPad min, iPad Air, iPad mini 2, mini iPad 3, iPad Air 2 File dibusak & file ana: Kontak, Pesen, No. Sejarah, Calendar, Cathetan, Pangeling, Safari Tetenger, WhatsApp Sejarah
Ana file: Roll kamera, Foto Stream, Lampiran Message, Voice Memos, WhatsApp Lampiran, Pesen Swara, Photos App, App Videos, App Documents,
Top