Requirements sistem

  • Didhukung OS : Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP
  • CPU : 1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
  • RAM : 256 MB utawa luwih saka RAM (1028MB Recommended)
  • Hard Disk Space : 200 MB lan ndhuwur papan free
  • iOS : iOS 9 lan mantan

Kabeh Piranti lan File Didhukung

Ndeleng isi ing ngisor iki kanggo ndeleng kang piranti sing didhukung dening Dr.Fone kanggo iOS, lan apa sing bisa waras saka wong-wong mau.


Piranti didhukung

Liyane iPhone 6/6

iPhone 5S

iPhone 5C

iPhone 5

iPhone 4S

iPhone 4

iPad Air

mini iPad

iPad karo retina tampilan

Didhukung Piranti liyane:
• iPod 5
• iPod 4
• iPhone 3GS
• iPhone 3G
• Ing iPad anyar
• iPad 2
• iPad 1
• mini iPad karo retina Tampilan

Didhukung File

  • • Waras Roll kamera (Photo & Video)
  • • Waras Photo Library
  • • Waras Photo Stream
  • • Waras Pesen
  • • Waras iMessages
  • • Waras Kontak
  • • Waras Cathetan
  • • Waras riwayat telpon
  • • Waras Tampilan Sejarah
  • • Waras Pangeling
  • • Waras Pesen Swara
  • • Waras Memo Voice
  • • Waras Safari Tetenger
  • • Waras Tanggalan
  • • Waras App Videos
  • • Waras Photos App
  • • Waras App Documents

Sampeyan bisa waras kabeh data ilang kasebut ing ndhuwur liwat mindhai iOS piranti, menyuling serep iTunes, ngundhuh lan menyuling serep iCloud.


(* Kanggo waras isi media ilang, sampeyan kudu milih waras saka iTunes utawa iCloud serep. Langsung mbalek isi media saka piranti, mung iPhone 4 / 3GS, iPad 1 lan iPod 4 sing didhukung saiki.)


Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare MobileTrans NEW

Transfer kontak, pesen teks, log telpon, tanggalan, potret, musik, video lan app antarane iPhone, Android, WinPhone, Nokia (Symbian) telpon lan BlackBerry - ing siji klik Selengkapnya

Wondershare TunesGo Retro NEW

Nyalin music, dhaptar lagu, video saka iPod, iPhone & iPad kanggo iTunes Library, lan kanggo PC kanggo serep.
Kanthi kompatibel karo iTunes 12,1, iOS 9, lan ndhukung iPhone 6 & iPhone 6 Plus SelengkapnyaNew icon

Wondershare SafeEraser NEW

Nglindhungi informasi pribadi nalika sade, ulang ngembangaken piranti sing lawas. Mangerteni liyane

Top