icon
Carane Gunakake Dr.Fone kanggo iOS

Waras data langsung saka iPhone 6 Plus / 6 // 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G, kabeh iPads lan iPod 5/4, uga njupuk data sadurungé dening menyuling iTunes lan iCloud serep.

icon Miwiti: Instal, Update, Busak instal

1

Download

Ana sawetara accesses kanggo ngundhuh Wondershare Dr.Fone kanggo iOS. Sampeyan bisa ndeleng tombol download ing kaca asil, first spek tech, ing ndhuwur first guide, utawa malah tengen ing panggonan iki. Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS virus-free. Aran gratis kanggo ngundhuh paket instalasi ing komputer.

Download Win Version

2

Instal

Sawise ngundhuh Wondershare Dr.Fone paket instalasi iOS, pindhah menyang folder ing ngendi sampeyan wis disimpen paket instalasi. Klik kaping pindho file Exe kanggo mbukak tuntunan lunak persiyapan.

install Wondershare Dr.Fone for iOS

Nalika jendhela katon karo "Instal" tombol ing, klik tombol Instal, ngeculke program rampung proses nginstall.

install Wondershare Dr.Fone for iOS

Sawise sampeyan instal piranti lunak kasil, sampeyan lagi mestine kanggo klik "Mulai Saiki" tombol kanggo miwiti.

install Wondershare Dr.Fone for iOS

3

Register

Sawise ngetokake Wondershare Dr.Fone kanggo iOS versi nyoba gratis, pop-up bakal katon, takon sampeyan ketik email lan Pendhaftaran kode dilisensi. Yen sampeyan wis ora mbayar kanggo versi lengkap, sampeyan bisa klik "Buy now" tombol kanggo mbayar kanggo piranti lunak minangka dibutuhake. Sawise banjur, nyalin kode registrasi ing email lan sasi menyang kothak kode registrasi. Sawise banjur, klik "Aktifake".

Register Wondershare Dr.Fone for iOS

Penting: versi access, versi yaiku nyoba mung bisa kanggo mindhai iOS piranti, iTunes utawa iCloud file serep kanggo dibusak utawa ilang file. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo mriksa metu apa file sing wis dibusak utawa ilang sing dibalekake utawa ora. Nalika nerangake waras data, sampeyan kudu ndhaptar piranti lunak page.

4

Update

Sejatine, ana 2 cara kanggo mriksa nganyari Wondershare Dr.Fone kanggo iOS:

Way 1. Run Wondershare Dr.Fone kanggo iOS. Ing pita, klik lambang pungkasan kanggo mbukak dhaptar gulung-mudhun. Saka dhaftar ana, sampeyan bisa ndeleng pilihan "Mriksa Update". Klik iku dipriksa kanggo nganyari. Yen nganyari cumawis, klik "Update Saiki" kanggo njaluk versi paling anyar.

update Wondershare Dr.Fone for iOS

Way 2. Saben ana nganyari kasedhiya, pop-up bakal katon, sawise sampeyan miwiti Wondershare Dr.Fone kanggo iOS. Saka pop-up, sampeyan bisa milih ngundhuh versi paling anyar saka Wondershare Dr.Fone kanggo iOS.

5

Busak instal

Uninstalling Wondershare Dr.Fone kanggo Dr.Fone kanggo iOS cantik prasaja. Klik "Mulai" tombol ing sisih kiwa ngisor komputer> milih "Control Panel"> Program> klik "instal program". Golek Wondershare Dr.Fone kanggo iOS lan klik-tengen. Ing menu narik-mudhun, klik "Busak instal" lan tindakake pandhuan kanggo instal Wondershare Dr.Fone kanggo iOS saka komputer.

Uninstall Wondershare Dr.Fone for iOS

Top