Carane Gunakake Data Recovery for Mac

Recovery data lengkap Mac kanggo waras data Mac ilang kanthi cepet, aman lan sak tenane, supaya sampeyan bisa njaluk karo nglaras file media.

Waras file saka Trash:

• STEP1: Bukak Wondershare lunak:

Kanggo langkah pisanan nemokake file saka sampah, sampeyan kudu miwiti Wondershare aplikasi Recovery data saka desktop mac Panjenengan.

• STEP 2: Klik ilang Recovery file:

Sawise program wis dibukak sing bakal pilih pilihan file Recovery ilang. Pilihan Recovery berkas ilang ngijini sampeyan kanggo waras file sing wis dibusak dening parentah + dibusak, utawa file sing wis disuntak saka Trash. Supaya pilihan iki bakal nglakoni proyek kanggo mbalek maneh data saka Trash.

dr guide

• STEP 3: Pilih path file ilang lan mutusaké apa kanggo ngaktifake scan jero:

Sawise sampeyan wis milih pilihan file Recovery ilang sampeyan uga kudu nemtokake drive kanggo nelusuri data ilang. Sawise pilihan drive sampeyan kudu milih jinis file sing arep waras. Sampeyan bisa milih foto, audio, video, dokumen, arsip, bahan utawa kabeh file. Yen sampeyan wis disambungake drive kanggo sistem banjur u kudu refresh drive kanggo njaluk wong viewed ing dhaftar, lan pamungkas iku gumantung ing syarat yen sampeyan arep nindakake search scan jero utawa ora, yen sampeyan wis ilang sing file dangu ago scan jero mbokmenawa bakal waras iku kanggo kowe, nanging iku njupuk wektu kanggo waras.

dr guide

• STEP 4: Mulai kanggo mindhai:

Sawise sampeyan wis milih path lan milih opsi liyane sing bisa klik scan kanggo miwiti nggoleki file sampah ilang Panjenengan.

 

• STEP 5: Pratinjau file didegaké lan pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras:

Sawise sampeyan wis diklik miwiti piranti lunak bakal miwiti nggoleki file ilang yen padha wis ketemu padha bakal ditampilaké minangka dhaftar ing nyembul tab kiwa, sampeyan bisa pratinjau wong dipriksa yen file wis dumunung.

dr guide

• STEP 6: Klik "Waras" kanggo njaluk file ilang bali:

Yen sampeyan wis dipratinjau file mung klik waras lan nemtokake path ngendi sing arep waras file.

dr guide

box

Wondershare Data Recovery for Mac - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro, Windows 10/8/7 / XP / Vista etc.
Top