Carane Gunakake Data Recovery for Mac

Recovery data lengkap Mac kanggo waras data Mac ilang kanthi cepet, aman lan sak tenane, supaya sampeyan bisa njaluk karo nglaras file media.

Raw Recovery Gambar:

Mangerteni data mentah saka file ilang, kudu digunakake yen sampeyan bisa `t golek file ilang ing scan lan Recovery cara normal

• STEP1: Bukak Wondershare Data Recovery:

Klik Wondershare lambang aplikasi ing desktop Mac lan miwiti aplikasi.

• STEP 2: Pilih Recovery Raw:

Sawise aplikasi nganggo sing bakal pilih pilihan Recovery Raw ing antarmuka utama. Yen sampeyan nemokake sing file liwat pilihan Recovery berkas ilang banjur sampeyan bisa nyoba kanggo waras liwat Recovery mentahan nanging file bakal ora duwe jeneng asli lan struktur folder. Njupuk akèh wektu supaya nimbang pilihan iki minangka Resor pungkasan nalika Performing Recovery jero.

dr guide

STEP 3: Pilih drive logis lan mutusaké apa kanggo mindhai kabeh file utawa mung file dibusak:

Sawise milih pilihan Recovery file mentah sing uga bakal nemtokake lokasi ngendi sing arep nindakake Recovery mentahan saka pilih hard drive. Sampeyan bisa milih kanggo nelusuri kabeh file utawa file dibusak ing langkah iki.

dr guide

STEP 4: Mulai kanggo mindhai:

Sawise sampeyan wis milih drive logis mung klik tombol wiwitan kanggo miwiti pindai.

STEP 5: Pratinjau file didegaké lan pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras:

Sawise pindai wis rampung sing bakal katampil file nggolèki ing sisih kiwa standar nyembul dhaftar. Klik item kanggo pratayang kanggo priksa manawa sampeyan located data.

dr guide

STEP 6: Klik "Waras" kanggo njaluk file ilang bali

Sawise sampeyan wis dipratinjau file sampeyan mung bisa milih lan waras kanthi ngeklik tombol Recovery nemtokake direktori ngendi sing arep file mbalekake kanggo disimpen.

dr guide

box

Wondershare Data Recovery for Mac - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro, Windows 10/8/7 / XP / Vista etc.
Top