Carane Gunakake Data Recovery for Mac

Recovery data lengkap Mac kanggo waras data Mac ilang kanthi cepet, aman lan sak tenane, supaya sampeyan bisa njaluk karo nglaras file media.

Pemisahan Recovery:

Digunakake kanggo nemokake file utawa folder saka ilang, dibusak, ukurane utawa rusak sekat

• STEP1: Bukak Wondershare Data Recovery:

Klik Wondershare lambang aplikasi ing desktop mac Panjenengan aplikasi bakal miwiti.

• STEP 2: Pilih "pemisahan Recovery":

Nalika piranti lunak wis dibukak sing mung bisa klik pilihan Recovery pemisahan. Recovery pemisahan ngijini sampeyan waras ilang, dibusak, ukurane utawa rusak pemisahan. Nggunakake pilihan iki sampeyan bisa nemokake file lan folder ilang.

dr guide

• STEP 3: pilih hard drive:

Sawise sampeyan wis milih Recovery pemisahan. Langkah sabanjure kanggo pilih hard drive saka ngendi sampeyan kudu waras data. Sampeyan bisa nindakake search cepet utawa search lengkap, pilih pilihan kang cocog karo kagunaan sampeyan. Search lengkap bakal katon kanggo file kanggo dawa lan rumiyin.

dr guide

• STEP 4: Pilih sekat kanggo mindhai lan mutusaké apa mentahan waras perlu:

Sawise sampeyan wis milih hard drive sampeyan uga kudu nemtokake pemisahan ngendi sampeyan data ilang. Klik tombol pemisahan panelusuran. Sampeyan uga bisa nggenti jinis sistem mindhai file ing tab iki. Ngaktifake Recovery file mentah yen sampeyan arep waras lan golongan file miturut jinis-jinis file tanpa file jeneng asli, iku bakal temtunipun njupuk wektu nanging uga dianggo kanggo Recovery foto.

dr guide

• STEP 5: miwiti kanggo mindhai

Yen sampeyan wis milih pemisahan lan kasebut opsi liyane mung klik scan lan piranti lunak bakal miwiti nggarap instruksi Panjenengan.

• STEP 6: Pratinjau file didegaké lan pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras:

Nalika scan lengkap sampeyan bisa pratinjau file miturut jinis file mung klik file pratayang bakal generate tab.

dr guide

• STEP 7: Klik "Waras" kanggo njaluk file ilang bali:

Sawise berkas iki wis dipratinjau sampeyan bisa klik tombol waras waras kanggo lokasi kasebut selektif.

dr guide

box

Wondershare Data Recovery for Mac - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro, Windows 10/8/7 / XP / Vista etc.
Top