Carane Gunakake Data Recovery for Mac

Recovery data lengkap Mac kanggo waras data Mac ilang kanthi cepet, aman lan sak tenane, supaya sampeyan bisa njaluk karo nglaras file media.

Wondershare Wis antarmuka gampang banget nalika sampeyan miwiti aplikasi wis papat opsi:

• Recovery file Lost

• Recovery Raw

• Recovery pemisahan

• Recovery Resume

Ilang File Recovery:

• STEP 1: Bukak Wondershare Data Recovery

Yen sampeyan arep kanggo waras data saka piranti saged dipindhah, nyambung menyang komputer sadurunge sampeyan miwiti program.

Klik Wondershare lambang aplikasi ing desktop mac Panjenengan.

• STEP 2: Klik ilang Recovery file:

Sawise program wis dibukak sing bisa ndhisiki lan pilih file ilang Recovery antarane papat opsi kadhaptar. Pilihan file ilang Recovery bakal ngaktifake sampeyan waras file sing wis dibusak dening parentah + dibusak, utawa file sing wis disuntak saka Trash. Pilihan iki uga nulung kanggo mulihake dhata kang ilang liwat format.

dr guide

• STEP 3: Pilih path file ilang lan mutusaké apa kanggo ngaktifake scan jero:

Sawise sampeyan wis milih pilihan Recovery file ilang sampeyan bakal dijaluk kanggo nemtokake drive kanggo nelusuri data ilang. Pilih drive ing jendhela sing uga bakal pilih jinis file sing arep waras. Sampeyan bisa milih foto, audio, video, dokumen, arsip, bahan utawa kabeh file, pilih pilihan sing cocog karo kagunaan sampeyan. Yen sampeyan wis disambungake drive kanggo sistem banjur u kudu refresh drive kanggo njaluk wong viewed ing dhaftar, lan yen sampeyan kudu milih yen sampeyan arep nindakake search scan jero utawa ora, yen sampeyan wis ilang sing file dangu ago scan jero mbokmenawa bakal waras iku kanggo kowe, nanging iku njupuk wektu kanggo waras awit iku bakal nindakake search ekstensif.

dr guide

• STEP 4 Mulai kanggo mindhai:

Sawise sampeyan wis milih path sing ilang file lan milih opsi liyane sing bisa ndhisiki lan klik mindhai kanggo miwiti nggoleki file ilang.

dr guide

• STEP 5: Pratinjau file didegaké lan pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras:

Sawise sampeyan wis diklik miwiti piranti lunak bakal miwiti nggoleki file ilang yen padha wis ketemu sampeyan bisa pratinjau wong kanggo mriksa yen file sing dipengini wis ditemokake.

dr guide

• STEP 6: Klik "Waras" kanggo njaluk file ilang bali:

Yen sampeyan wis dipratinjau file prasaja klik waras lan nemtokake path ngendi sing arep waras file selektif.

dr guide

box

Wondershare Data Recovery for Mac - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro, Windows 10/8/7 / XP / Vista etc.
Top