Carane Gunakake Data Recovery for Mac

Recovery data lengkap Mac kanggo waras data Mac ilang kanthi cepet, aman lan sak tenane, supaya sampeyan bisa njaluk karo nglaras file media.

3.2) Waras file saka Hard Drive ing Mac:

• STEP1: Bukak Wondershare lunak:

Waras data saka Mac Hard drive sampeyan kudu miwiti piranti lunak Wondershare Recovery data dumunung ing Mac Desktop.

• STEP 2: Klik ilang Recovery file:

Sawise program wis dibukak sing bakal pilih pilihan file Recovery ilang. Pilihan Recovery berkas ilang ngijini sampeyan kanggo waras file sing wis dibusak dening parentah + dibusak, utawa file sing wis disuntak saka Trash. Dadi iki pilihan becik kanggo sampeyan waras data saka hard drive.

dr guide

• STEP 3: Pilih path file ilang lan mutusaké apa kanggo ngaktifake scan jero:

Nalika pilihan Recovery wis milih pilihan Recovery file ilang sampeyan kudu nemtokake drive kanggo nelusuri data ilang, banjur sampeyan kudu milih jinis file sing arep waras. Sampeyan bisa milih foto, audio, video, dokumen, arsip, bahan utawa kabeh file lan pamungkas klik ngaktifake tombol mriksa scan jero yen sampeyan arep nindakake search scan jero utawa ora. Yen file wis ilang cukup kanggo wektu banjur iki becik kanggo kowé, nanging iku njupuk wektu kanggo waras.

dr guide

• STEP 4: Mulai kanggo mindhai:

Sawise sampeyan wis milih path lan milih opsi liyane sing mung bisa miwiti mindai klik scan kanggo miwiti nggoleki file sampah ilang Panjenengan.

dr guide

• STEP 5: Pratinjau file didegaké lan pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras:

Software bakal miwiti nggoleki file ilang yen padha wis ketemu padha bakal ditampilaké minangka dhaftar ing nyembul tab kiwa, sampeyan bisa pratinjau wong kanggo mriksa yen file sing dipengini wis dumunung.

dr guide

• STEP 6: Klik "Waras" kanggo njaluk file ilang bali:

Sawise file wis dipratinjau .Klik waras lan nemtokake path ngendi sing arep waras file.

dr guide

box

Wondershare Data Recovery for Mac - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro, Windows 10/8/7 / XP / Vista etc.
Top