Carane Gunakake Data Recovery for Mac

Recovery data lengkap Mac kanggo waras data Mac ilang kanthi cepet, aman lan sak tenane, supaya sampeyan bisa njaluk karo nglaras file media.

Waras file saka Hard Drive external:

• STEP1: Sambungake hard disk drive kanggo komputer lan miwiti Wondershare Data Recovery:

 Sambungake hard disk drive piranti menyang komputer utawa laptop. Miwiti Wondershare data aplikasi Recovery ing sistem mac Panjenengan.

• STEP 2: Pilih ilang Recovery file:

Sawise urip lunak Recovery data, sampeyan kudu milih file ilang Recovery ing antarmuka utama. Pilihan Recovery berkas ilang ngijini sampeyan kanggo waras file sing wis dibusak dening parentah + dibusak. Dadi iki pilihan becik kanggo sampeyan waras data saka hard drive èksternal panjenengan.

dr guide

• STEP 3: Pilih path file ilang lan mutusaké apa kanggo ngaktifake scan jero:

Nalika milih pilihan Recovery file ilang. Drive kanggo nelusuri data ilang kudu kasebut. Pilih jinis file sing arep waras file jinis kalebu foto, audio, video, dokumen, arsip, bahan utawa kabeh file klik ngaktifake tombol mriksa scan jero yen sampeyan arep nindakake search scan jero utawa ora. Yen file wis ilang cukup kanggo wektu banjur iki pilihan sing paling apik kanggo kowe, nanging iku njupuk luwih wektu kanggo waras.

dr guide

• STEP 4: Mulai kanggo mindhai:

Sawise sampeyan wis milih path lan milih opsi liyane sing mung bisa miwiti mindai klik scan kanggo miwiti nggoleki file sampah ilang Panjenengan.

dr guide

• STEP 5: Pratinjau file didegaké lan pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras:

Software bakal miwiti nggoleki file ilang, yen ketemu padha bakal ditampilaké minangka dhaftar ing nyembul tab kiwa, sampeyan bisa pratinjau wong kanggo mriksa yen file sing dipengini wis dumunung.

dr guide

• STEP 6: Klik "Waras" kanggo njaluk file ilang bali:

Sawise file wis dipratinjau .Klik waras lan nemtokake path ngendi sing arep waras file.

dr guide

box

Wondershare Data Recovery for Mac - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro, Windows 10/8/7 / XP / Vista etc.
Top