Carane Gunakake Data Recovery for Mac

Recovery data lengkap Mac kanggo waras data Mac ilang kanthi cepet, aman lan sak tenane, supaya sampeyan bisa njaluk karo nglaras file media.

Waras Photos from Digital Camera:

• STEP 1: Sambungake kamera Digital

Sambungake kamera Digital langsung menyang komputer minangka piranti panyimpenan massa utawa nggunakake kertu maca kanggo nyambung kertu memori menyang komputer:

Njupuk metu kertu memori saka kamera digital lan nggunakake kertu maca kanggo nyambung menyang sampeyan pc utawa laptop sampeyan uga bisa nyambung kamera langsung dening piranti panyimpenan massa.

• STEP 2: Wondershare Data Recovery:

 Klik Wondershare lambang aplikasi ing desktop Mac kanggo miwiti aplikasi.

• STEP 3: Klik ilang Recovery file:

Pilih pilihan file Recovery ilang ing lunak antarmuka utama. Pilihan Recovery berkas ilang mbantu waras file sing wis dibusak dening parentah + mbusak utawa file ilang liwat format supaya pilihan iki bakal nglakoni proyek kanggo mbalek maneh data saka kamera digital.

dr guide

• STEP 4: Pilih Drive ngendi sampeyan ilang data (kamera digital):

Nalika sampeyan ana ing ilang antarmuka file Recovery sampeyan kudu milih drive kanggo nelusuri data ilang kang ing kasus iki kertu memori. Sawise drive wis milih sampeyan kudu milih jinis file sing arep waras kang ngono bakal gambar. Ing pungkasan klik ngaktifake tombol mriksa scan jero yen sampeyan arep nindakake search scan jero. Yen file wis ilang cukup kanggo wektu banjur iki becik kanggo sampeyan. Sampeyan bisa milih Recovery mentahan yen cocog karo kagunaan sampeyan.

dr guide

• STEP 5: Mulai kanggo mindhai:

Nalika milih path lan milih opsi liyane sing bisa klik scan kanggo miwiti nggoleki file sampah ilang Panjenengan.

dr guide

• STEP 6: Pratinjau file didegaké lan pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras:

Sawise file sing ketemu padha bakal ditampilaké minangka dhaftar ing nyembul tab kiwa, sampeyan bisa pratinjau wong dipriksa yen file wis dumunung.

dr guide

• STEP 7: Klik "Waras" kanggo njaluk file ilang bali:

Yen sampeyan wis dipratinjau file mung klik waras lan nemtokake path ngendi sing arep waras file.

box

Wondershare Data Recovery for Mac - Waras data kanthi aman & rampung

  • Waras file ing 550+ format saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS : Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro, Windows 10/8/7 / XP / Vista etc.
Top