Kabeh TOPICS

+

Carane Convert Videos from lan H.265 File

Efisiensi dhuwur Video Coding (HEVC) utawa uga disebut H.265 iki codec video anyar sing compresses file video 50% karo format enkoding paling pinter dina iki, MPEG-4, utawa uga dikenal minangka H.264 ing. Sing bakal ¼ ukuran file teken karo MPEG 2 codec kang akeh perusahaan televisi kabel sing isih nggunakake. Liyane Ngartekno, H.265 digunakake kanggo file compress video sing duwe résolusi 4K - lan conceivably malah 8k file résolusi cepet utawa mengko - mulane iku bisa resourcefully dikirim.

A akèh Apple pangguna piranti arep Ngonversi file video sing kanggo format H.265 wiwit iku format paling apik kanggo pengalaman video. Supaya Ngonversi file video beda kaya WMV, AVI, MP4, FLV, MOV, m4v, MKV, MPEG, MPG, KABIYESI, lan liya-liyane kanggo H.265, sampeyan kudu duwe H.265 rate dipercaya kanggo proyek . Sampeyan uga bisa ngowahi file H.265 kanggo format, banget.

Dadi yen sampeyan arep kanggo miwiti lan Ngonversi file video utawa saka H.265 nanging ora duwe idea wae ngendi kanggo miwiti, kita kene kanggo mbantu. Mung maca luwih ngerti apa iku sampeyan bisa nindakake kasil Ngonversi file video menyang format H.265.

Part 1: Gunakake A H.265 Kuat Video Converter

Wondershare Video Converter Ultimate Fitur

  • Kuat Video Converter: ngowahi meh saben format video utawa saka H.265 video filess kanthi cepet ing kualitas dhuwur.
  • Wide Pilihan saka Mula didhukung: ngowahi file video kanggo MKV, AVI, MP4, MOV, 3GP, WMV, lan kathah liyane.
  • Cepet-cepet Video Converter: ngowahi video luwih cepet saka program lunak video Ngonversi liyane.
  • Konversi lossless: Convers file video tanpa resiko rusak kualitas asli.
  • Fitur tambahan: Sunting alat video, bisa ngobong video menyang DVD, njaluk video saka fungsi enggo bareng video situs, lan sapiturute

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake H.265 File kanggo Format File Different Nggunakake Software Video Converter

Langkah 1. Impor file kanggo Video Converter Software

Sampeyan kudu rong cara kanggo nindakake iki, page dening arep 'Convert' tab, banjur milih 'Tambah File', folder file bakal pop munggah lan saka ing kono sampeyan bisa nelusur lan pilih file sing arep ngowahi. Cara liya lan prasaja kanggo nindakake iki kanthi mbukak folder sing ngemot file sing arep kanggo ngowahi lan mung nyeret iku saka folder banjur nempel ing panel saka piranti lunak video rate.

convert H.264 files

Langkah 2. Pilih Format Output saka Luwing seneng

Supaya ngowahi file kanggo H.265, sampeyan mung kudu pilih format sing arep file kanggo diowahi kanggo, ayo kang ngomong, MP4 (wiwit iku file sing paling apik sing dadi karo piranti Apple.) Sampeyan bisa nindakake iki kanthi milih lambang format ing "Output Format" panel kanggo ndeleng format gulung-mudhun kasedhiya ing piranti lunak, milih 'MP4' ing tab Format sampeyan bisa ndeleng saka kategori Video, banjur pilih 'H.265' minangka video Encoder dening arep kanggo pilihan Setelan.

Yen sampeyan arep kanggo ngowahi format file H.265 menyang format liyane, mung milih format apa sing arep file utawa file kanggo diowahi kanggo.

converting H.264

Langkah 3. Mulai Konversi ing

Cukup klik "Convert" tombol ing sisih ngisor saka video rate jendhela software lan konversi banjur bakal miwiti. Ngenteni nganti rampung, kacepetan saka completion tansah gumantung carane amba utawa carane akeh file sing.

Sampeyan bisa gampang golek file output ing folder output sapisan konversi wis rampung. Lunak rate video iki uga menehi fitur editing apik kaya nggabung video, pamisah, potong, lan efek nambah, lan kathah liyane.

Download Win Version Download Mac Version

convert H.264

Part 2: Free H.265 Kombertidor

# 1. Free H.264 Converter: Wondershare Video Converter Free

Pro:

  • Bisa Ngonversi file H.265 menyang MKV, AVI, MOV, lan format video utawa extract audios saka file video.
  • Bisa digunakake ing video editing sadurunge nindakake file
  • Ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video YouTube supaya sampeyan bisa nonton malah tanpa akses internet

Cons:

  • Ora ngidini sampeyan kanggo ngowahi video karo pesawat saka piranti hotspot
  • Panjenengan ora ndhukung kobong video menyang file DVD karo pola menu
  • Mung ngijini sampeyan kanggo ngowahi video 10 kaping
Download win version Download mac version


free video converter

Part 3: H.265 File Video Converter Online

Sampeyan bisa nggunakake rate video online ing ngisor iki kanggo free. Nanging ngidini sampeyan kanggo ngowahi video kanggo format file sing arep.

Top