Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert Audio ing MP4 / MKV saka AAC kanggo AC3

Carane Convert Audio ing MP4 / MKV saka AAC kanggo AC3

AAC iku codec audio umum. Iku utamané dipigunakaké ing MKV utawa MP4 format sing. Yen sampeyan duwe persil saka MKV utawa MP4 file trek audio AAC, sampeyan bisa muter ing akeh pemain media. Nanging, MKV utawa MP4 file audio AAC bisa uga ora bisa banget uga ing sawetara kahanan, supaya sampeyan pengin ngowahi AAC kanggo AC3. Ana alat gampang kanggo nggunakake kanggo mbantu Ngonversi AAC audio track audio track AC3 nalika tetep format video utawa ngganti format video. Iku ora bakal nimbulaké sembarang mundhut kualitas audio.

Sing Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ). Iku utamané dirancang kanggo ngowahi video & audio file. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi audio file video (kaya MKV, MP4 AVI utawa) saka AAC kanggo AC3, uga Ngonversi AAC file audio kanggo AC3 file audio cepet lan gampang. Ngisor, Aku bakal nuduhake sampeyan langkah rinci.

Download Win VersionDownload Mac Version

1 Load video file karo AAC codec utawa file audio AAC

Page, nemokake video file sing ngandhut AAC trek audio ing komputer, banjur langsung seret file target iki saka komputer iki program kang panel konversi. Liyane cara sing bisa digunakake kanggo ngimpor file video iku mung klik aac to ac3tombol ing jendhela program kang. Yen sampeyan arep kanggo ngimpor file audio AAC, cara apa iku padha.

aac to ac3

2 Pilih AC3 minangka setelan output

File video, sampeyan mung mbukak dhaptar format gulung-mudhun ing "Output Format" panel, pindhah menyang "Format"> "Video", banjur pilih MKV minangka format output. Sabanjure, sampeyan perlu kanggo klik "Setelan" pilihan ing ngisor "Output Format" panel. Kene, sampeyan bisa nyetel AC3 minangka ngodhe audio. Uga, sampeyan bisa milih saluran.

convert aac to ac3

Yen sampeyan ngimpor file audio AAC ing Langkah 1, sampeyan mung kudu milih "Format"> "Audio"> "AC3" ing dhaftar format gulung-mudhun wae.

3 Convert AAC kanggo AC3

Nalika kabeh wis rampung, sampeyan mung klik "Convert" tombol ing sudhut tangan tengen ngisor jendela. AAC iki gedhe kanggo AC3 rate bakal miwiti nindakake file, lan proses bakal let sawetara menit. Sawisé iku, sampeyan mung bisa mencet "Bukak Folder" pilihan kanggo golek file seng di pengeni Panjenengan.

aac to ac3 converter

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top