Kabeh TOPICS

+

Carane Convert XviD / Divx Apple TV

Duwe koleksi massive film kabeh ing format DivX / Xvid? Lan arep nonton wong ing Apple TV nanging ora ngerti piye carane iku? Sehat-sehat, ing artikel iki kene, aku utamané nerangake carane Ngonversi XviD / Divx Apple TV kanggo muter maneh Gamelan.

DivX / Xvid dadi liyane lan liyane populer amarga kemampuan kanggo compress perangan video dhowo menyang ukuran cilik nalika ngramut kualitas visual relatif dhuwur. Nanging tega yen file DivX / Xvid ora bisa didhukung dening Apple TV. Supaya sampeyan kudu Ngonversi file DivX / Xvid kanggo format loropaken Apple TV. Kene, aku wani nyaranaké Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ). Alesan app iki langsung nawakake kedhaftar wis setelan optimized kanggo Apple TV. Malah yen sampeyan ora ngerti format apa sing paling apik kanggo Apple TV, sampeyan uga bisa nindakake iku uga ing DivX iki / Xvid Apple TV rate. Langkah sing mung telung klik prasaja. Sawisé iku, sampeyan lagi bebas seneng file media ing kelangan, amba layar Apple TV .

Download Win Version Download Mac Version

1 Load DivX / file Xvid kanggo DivX iki / Xvid Apple TV rate

Download Free app iki, nginstal lan miwiti. Sawisé iku, ing komputer, mbukak folder ing ngendi file DivX / Xvid sing disimpen, lan banjur langsung seret file Wanted saka folder kanggo program iki. Utawa menyang "Convert" tab> "Tambah File" menu kanggo navigasi folder lan ngimpor file DivX / Xvid sing arep.

 DivX/Xvid to Apple TV conversion

2 Pilih format optimized kanggo Apple TV

Pilih format optimized minangka format output, sampeyan mung klik "Format" lambang ing sisih tengen, ing popping up window, milih "Apple TV" pilihan saka "Piranti"> "Apple" kategori. Loro-lorone wis rampung kompatibel karo Apple TV.

 xvid to apple tv


Yen perlu, sampeyan uga bisa ngganti sawetara efek video kaya padhange, kontras, kahanan kang gawe jenuh lan liyane, supaya bisa muter paling apik ing Apple TV. Waca liyane tips editing saka kene .

 DivX to Apple TV


Covnert DivX / Xvid Apple TV

Apa sing perlu dilakoni iku mung klik "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen iki Kombertidor Video . Iku rampung. App iki kanthi otomatis bisa nindakake bab liyane kanggo sampeyan. Sampeyan bisa duwe warung njaba utawa nglakoni proyek liyane mung ngeculke iku mlaku ing latar mburi. Sawise konversi, sampeyan kudu klik muncul "Open Folder" kanggo nemokake file output lan banjur ngimpor kanggo iTunes kanggo sink luwih Apple TV. Sing kabeh.

Monggo nonton video tutorial.

Download Win Version Download Mac Version

Top