Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane supaya ditambahaké WMV File karo WMV Encoder

Carane supaya ditambahaké WMV File karo WMV Encoder

WMV iki format tertutup dikembangaké déning Microsoft. Lan wis digunakake digunakake saiki. Dadi, Mungkin kadang sampeyan kudu ditambahaké file video file WMV kanggo siji utawa Alasan liyane. Cara paling apik kanggo ditambahaké WMV kanggo nggunakake Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ), kang judhul lunak enkoding profesional lan gampang kanggo nggunakake sing bisa ditambahaké video sembarang populer format video.

Karo Wondershare WMV ngodhe, sampeyan bisa ditambahaké WMV MP4 saka, MOV, AVI, FLV, Mod, Amandeep singh Mani singh, 3GP, 3G2, MTS, M2TS, TS, KABIYESI, MPEG, MPG lan liyane. Kualitas video output meh lossless, lan WMV enkoding kacepetan cepet banget. Uga, iku ngijini sampeyan kanggo ditambahaké file WMV ing kumpulan, kang bakal nemen irit wektu nalika sampeyan duwe persil saka file kanggo ditambahaké. Apa liyane, aplikasi ngijini sampeyan kanggo netepake video ngodhe (Yen perlu, sampeyan bisa milih saka WMV1, WMV2, WMV3), resolusi video, tingkat pigura video lan tingkat dicokot video. Langkah dhasar mung telung gedhe-gedhe prasaja.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tambah video kanggo ngodhe WMV

Nalika sampeyan ngetik antarmuka app iki, mung pencet  WMV conversion tombol kanggo nelusur komputer lan ngimpor file video target sing arep ditambahaké. Cara liyane kanggo langsung mbukak folder ing ngendi file iki disimpen ing komputer lan banjur seret menyang panel kiwa sawijining. Iku ditampilake minangka gambar ngisor iki.

encoding wmv

2 Pilih WMV minangka format output

Saiki, sampeyan kudu milih WMV minangka format output. Kabeh format output sing ana ing jendhela sawijining format. Page, klik dhaftar format gulung-mudhun utawa mencet gambar format ing panel Output Format antarmuka saiki kanggo mbukak jendhela format. Banjur, kenek "Format" tab lan terus "Video"> "WMV".

wmv encoding

Wigati: (Opsional) Yen perlu, sampeyan uga bisa ngeset sawetara paramèter enkoding kaya ngodhe video (WMV1, WMV2 lan WMV 3), resolusi video, video & dicokot tingkat audio, tingkat pigura video etc. Kanggo nindakake, sampeyan kudu pencet "Setelan" tombol ing ngisor Output panel Format, lan banjur nyetel iki nilai ing jendhela sembul.

3 file ditambahaké WMV

Menyang sudhut ngisor-tengen ing antarmuka saiki lan klik "Convert" tombol ana. Banjur, sampeyan bisa ndeleng app iki enkoding file WMV saiki, karo completion persentasi karya nyata saben judhul video ditampilake. Yen sampeyan ngowahi sawetara file ing kumpulan, sing lagi menehi saran supaya iku mlaku ing latar mburi. Sawise konversi, bakal ana cathetan prompting kabeh tugas wis rampung. Ing wektu iki, sampeyan bisa menet "Bukak Folder" tombol ing ngisor antarmuka kanggo golek file output .wmv.

wmv encoder

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top